Farman Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Ahoj,chtěl bych se zeptat,jetsli neexistuje na xbox 360 nějaká hra jako např. býval na ps1 fighty for.prostě hra pro 2 hráče kteří spolu bojují,plní úkoly atd..... Pls poradte. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Samozřejmě existují - hraje se i na rozdělené obrazovce v coop režimu . Seznam her pro dva máš zde : http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farman Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 A neznas nejakou hru ve ktery hrajeme primo spolu (jako spoluhraci) proti pocitaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 DAMNATION , GEARS OF WAR 1 a 2 cz , CALL OF DUTY 4 : MODERN WARFARE , CALL OF DUTY 5 : WORLD AT WAR , ARMY OF TWO 1 a 2 , KANE & LYNCH : DEAD MEN , HALO 3 , G.I.JOE : THE RISE OF COBRA(na jedné obrazovce) , PERFECT DARK ZERO , CONFLICT : DENIED OPS , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farman Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 ok,mockrát díky pls LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 The outfit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farman Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ahoj,asi jsem se vyjádřil špatně když jsem napsal,že chci hru "pro 2 hráče".Myslel jsem to na 1 xboxu.. Když jsem spustil army of two tak to po mě chce stále xbox live nebo ještě 2 ovladače(=4ovladače) Chtěl bych se tedy znovu zeptat:mohli ybste mi prosím poradit nějakou hru pro 2 hráče,kteří hrají spolu(NE proti sobě) na 1xboxu? (Kane a lynch se hraje spolu nebo tez je potreba xbox live) Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 AoT2 jsem hrál bez live se dvěma ovladačema ... nevim co děláš. Navíc toro ti to napsal snad dost jasně, poslal ti odkaz na všechny cooperation splitscreen hry a dokonce měl takovou trpělivost, že ti ty nejlepší i vyjmenoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ahoj,asi jsem se vyjádřil špatně když jsem napsal,že chci hru "pro 2 hráče".Myslel jsem to na 1 xboxu..Když jsem spustil army of two tak to po mě chce stále xbox live nebo ještě 2 ovladače(=4ovladače) Chtěl bych se tedy znovu zeptat:mohli ybste mi prosím poradit nějakou hru pro 2 hráče,kteří hrají spolu(NE proti sobě) na 1xboxu? (Kane a lynch se hraje spolu nebo tez je potreba xbox live) Díky za odpovědi Kde tu mas offline pre 4 hracov? http://www.co-optimus.com/game/91/xbox-360/army-of-two.html Este raz tu mas coop hry http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html pozri kolonku offline (pocet hracov) a pri hre ikonu splitscreen (hra viacerych na jednom TV). A vpravo mas aky coop sa hra: ci mod, alebo kampan, alebo oboje. Trosku orientacie ti treba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 U Army of Two a Gears of War vím že musí být oba hráči přihlašení (tzn. dva profily).A u ostatních je to asi taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.