evilive04 Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Už je vše v poho ihaveyou se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Zdar, já ano, je to můj kámoš, jak ti můžu pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 smažte tenhle topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Je to ten balíček za 2500kč? Říkal mi o tom, prý to má nějaké zdržení nebo co. Pošli mi PM tvoje icq číslo, napíšu mu. Má zvláštní chvíle, kdy je sice připojený, je away, a neodepíše třeba hodinu :D. Možná ses jen do toho trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.