RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Tak jsem jich pár nasbíral, tak se o ně podělím. Je to mix. Jsou tam auta, hry, ženské, filmy, hudba atd atd. LINK : http://uloz.to/5423327/ps3-300themes-syng.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mate Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Děkuju.. rad si něco vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifty Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Ahoj může mi někdo poradit,jak thema do PS3 nahrát?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 hoď to na USB, do složky THEMES a to dej do složky PS3, pak dej v PS3 nastavení, theme, a tam dej install a vyber usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifty Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Děkuji za radu,ale takhle to zkoším z PC to zkopíruju na USB celou složku THEMES a pak dám do PS3 ,najedu na themes instal,a n ausb,ale pak mi to napíše že tam nic není tak nevím proč?Díky moc za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Musíš tu složku THEMES dát do složky PS3 a potom až to strčit do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifty Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Moc Vám děkuju,už to jde,super.Ještě jednou moc moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 www.all themes ps3.com jednoduche stazeni staci tam u prislusneho obrazku kliknout na download a uz to stahuje samo na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.