Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Firmware 3.41

KapaCZ

Recommended Posts

Sony prostřednictvím oficiálního

PlayStation Blogu odhalilo detaily o novinkách

, které přinese aktuální firmware verze 3.41 na konzoli PlayStation 3. Dočkáme se například nové sekce „You May Like" v PlayStation Store. Ta nebude

ničím jiným, než doporučením her, které by se zrovna vám mohli

líbit. Zde zobrazované tituly bude mít každý unikátní, podle toho, jaké hry si dále

koupili ti lidé z PlayStation Network, kteří mají z dřívějška stejné hry jako vy.

Tahle featurka je skvělou možností, jak objevit nové hry, o nichž možná nevíte, ale mohly by vás skutečně zaujmout. Zároveň jde o náš další krok k ulehčení digitálních nákupů

skrz PlayStation Store pro každého. Účel je tak ve finále podobný jako u systému

pětihvězdičkového hodnocení produktů, se kterým jsme přišli v minulém firmwaru," vysvětluje Sony.

Bohužel většina novinek firmwaru 3.41 se týká právě

pouze PS Storu. Skutečně užitečného zde není

prakticky nic. Sony podotýká, že firmware vychází co nevidět. Kromě toho se nové verze dočkali i majitelé PSP. Tam verze 6.31 přináší hlavně lepší softwarovou stabilitu v některých hrách

.

Zdroj: psnathome,gamepark.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice krásný, ale nepoužitelný. Proč neudělají něco většího, tohle je k prdu. Takovou dobu čekámna pořádný update, a dostanu tohle. Nic proti Sony, ale tohle bych zabalit spíš do následujícího FW. Spíš tím zaplňují mezeru mezi FW.

Nejlepší by bylo, kdyby pořádně updatovali Browser. To by se mi nejvíc šiklo, neni špatný, ale na trvalejší použivání se pro mně nehodí (možná je to jen pomalým netem, ale mně nevyhovuje a ne jen kvůli rychlosti).

Samozřejmě, úplně nejlepší by byl Cross Game Chat, ale ten bude spíš v Plusku :).

Odkaz ke komentáři

Cross-Game Voice Chat je něco jako TS, ano... Mně to taky vadí, PS3 má obrovský potenciál především v XMB, nechápu, proč je tak strohý a prázdný. Xbox má podropu Facebooku (nevím přesně co, ale ukazuje zprávy atd., nejen odesílá posty o akcích ve Storu). PSP má Skype, který by na PS3 byl naprosto úžasný vzhledem k permanentnímu připojení k Internetu a "nutnosti" mít headset k hraní. Stejně tak třídění přátel by bodlo, alespoň dle zemí, musím mít v hlavě, kdo je Čech a kdo ne, kdo má jaké hry apod. Při 100 lidech je to docela problém... s tím souvisí limit 100 přátel?! Složky ve videích nějak rozumně, třídění hudby taky lépe... nemůžu mít řazení dle interpretů, když mám v hudbě soundtracky, kde má každá skladba jiného interpreta... a ne, nebudu psát Various artist, abych to ucelil, proč bych měl?! Nemožnost zbavit se televizí v XMB, kdo se prosí o zalagovanej přehrávač v zalagovanym prohlížeči, kde není, na co koukat.

Omlouvám se, za tenhle výčet, ale tohle mě vážně štve. :lol:

Odkaz ke komentáři

Mix a střih hudby tam podle mně určitě nebude, ale nějaké to větší třídění přátel i hudby apod., lepší prohlížeč, více funkcí, ICQ a Skype... Je toho moc, a dost se divím, že Sony se k tomu nijak nevyjádřila. A štvou mě tyhle firmwary, sou sice dost malé, ale naprosto zbytečné

Odkaz ke komentáři

Mě kromě X-game chatu chybí něco jako friends of my friends a počítadlo herního času u jednotlivých her... kvuli tomu bych si klidně zaplatil i PS+...

//RiWiX - Pokud se nepletu limit je 200 přátel, já jich mám možná víc než 100

//Legion - Ano ten prohlížeč není špatný, je nechutně mizerný ^^

Odkaz ke komentáři

"Taky už mě pěkně štve, že vydávají tyto polofirmwary, jen tím obtěžují lidi, když si chtějí zahrát online, tak musí stahovat "novej" FW.."

Chlapi, chlapi, ja tak mit Vase "problemy", to bych si panecku zil :roll:

Misto nervozniho cuceni na zrovna stahovany firmware (pripadne update) zvednete zadek z kresla/z gauce/z postele/z podlahy a treba dojdete s kosem, vyrazte vyvencit psa, pomozte mamince/pritelkyni s nadobim, uklidte si bordel v pokoji, dojdete se v klidu najist nebo si dejte jedno "zdravotni" cigarko....behem tech par minut nez se pripadny firmware stahne se da udelat tolik veci, ze Vam na nejaky knuceni a nadavani "jezkovo brejle, zase nejakej blbej firmware" nezbude cas :cheesygrin:

Takze novy Firmware? Proc ne, nevadi ni to. Me tech par minut potrebnych ke stazeni a instalaci firmwaru neobtezuje a problem s tim rozhodne nemam ;)

A ze nektery firmwary "nic moc" pouzitelnyho neobsahujou? Je snad nekde psano, ze musi neco konkretniho a viditelnyho obsahovat? To je jen prani uzivatelu, aby obsahoval neco velkyho, ale zadarmo ani to kure nehrabe..

Kdo z Vas remcalu muze rict, co ten nebo ten firmware v sobe ve skutecnosti vsechno ukryva? Myslite si, ze se Vam bude Sony chlubit tim, ze FW obsahuje nejaky novy bezpecnostni prvky, zlepseni ochrany proti hacknuti, vylepseni funkcnosti konzole (v reakci na Vase oznameni, ktery odesilate po resetu pristroje) nebo se bude na internetu rozepisovat o nejakych pripadnych potizich, ktery s vyuzitim "nepodstatnych" malych firmwaru resi takrikajic za pochodu? Zrejme ne..

Myslim si, ze vetsina firmwaru obsahuje mnohem vic, nez jen to, co je videt na prvni pohled a o cem my se nikdy nedozvime ;)

Tak zbytecne nereste ptakoviny, firmware zase neni tak casta zalezitost, aby stalo za to (pokud nic podstatnyho a viditelnyho neobsahuje) o nem na internetu salodlouze debatit :roll: Byt FW placeny, tak tady budu na internetu nadavat s Vama, ale jelikoz neni, tak nema smysl to resit..

Proste novy firmware stahnete a za par minut zase v klidu hrajte ZDARMA svy oblibeny on-line hry nebo nestahujte a on-line hry nehrajte... Mate pravo volby ;)

Mimochodem, kdyz uz tak lpite na tom, ze nechcete ztracet cas (cca. 5-15 minut) stahovanim nejakyho pitomyho firmwaru (cca. jednou za mesic) a chcete nerusene parit hry, tak si rikam co vlastne delate tady na webu?

Neztracite nahodou potulovanim se po internetu a psanim prispevku furu svyho drahocennyho casu, ktery jste mohli venovat pareni svych oblibenych her?? Nic ve zlym, ale tyhle "antifirmwarovy" diskuze me vzdycky celkem pobavi :)

No, kazdy at si odpovi sam, jestli jsou firmwary na PS3 skutecne tak velikou ztratou casu a pripravuji hrace o x hodin casu mesicne nebo jsou ty negativni reakce na firmware krapet prehnany...

Odkaz ke komentáři

Maximum:

My snad kňučíme? My jen říkáme, že když už se Sony rozhodne vydat novej FW, tak je naprosto k ničemu. Kdo řká že jen čekám/čekáme na nový FW?

Mě jen štve, že je to naprosto stejné jako předtím, jen s jednou blbostí navíc.

Jinak, s mym internet sem i tenhle malej FW stahoval asi půl hodiny, takže pro mně to je záležitost i na 2 hodiny :D. Ale je mi to jedno, pokud to má smysl. Tenhle FW má jen zalepit prázdné místo mezi těmi ostatními.

Ty si tu nehraj na vzorovýho teenagera, kterej má holku, ve škole jedničky atd. a nepoučuj, co bysme měli dělat. My to třeba i děláme, co ty víš? Nemůžeš z jednoho tématu soudit celýho člověka.

Možná jsou ty reakce trochu přehnaný, ale musíš říct, že částečně opodstatněný :D. Nicméně, řeší se tu i daleko větší ptákoviny než je FW.

Odkaz ke komentáři

Maximum:

My snad kňučíme? My jen říkáme, že když už se Sony rozhodne vydat novej FW, tak je naprosto k ničemu. Kdo řká že jen čekám/čekáme na nový FW?

Mě jen štve, že je to naprosto stejné jako předtím, jen s jednou blbostí navíc.

Jinak, s mym internet sem i tenhle malej FW stahoval asi půl hodiny, takže pro mně to je záležitost i na 2 hodiny :D. Ale je mi to jedno, pokud to má smysl. Tenhle FW má jen zalepit prázdné místo mezi těmi ostatními.

Ty si tu nehraj na vzorovýho teenagera, kterej má holku, ve škole jedničky atd. a nepoučuj, co bysme měli dělat. My to třeba i děláme, co ty víš? Nemůžeš z jednoho tématu soudit celýho člověka.

Možná jsou ty reakce trochu přehnaný, ale musíš říct, že částečně opodstatněný :D. Nicméně, řeší se tu i daleko větší ptákoviny než je FW.

Prosím tě podívej se na věk uživatele, než tu začneš házet slovíčkama teenager. Mimo jiné firmware se nedělá jen pro nás uživatele, také ber v potaz programátory a vývojáře, pokud zjistí nějakou chybku v softu opraví jí dřív než se u tebe projeví. Dalším aspektem je třeba v posledním fw vyšla kontrola přehrávaného obsahu z HDD, tím si vlastně kryje Sony záda, aby netratila miliony na soudních sporech, které nemusí prohrát, ale stojí to finanční prostředky a úsilí. Víš jak se této vlastnosti českého národa říká "NEVDĚK" Jak říká dobrý voják Švejk, to by si zasloužilo facku přes celou držku.

p.s. kňučíme? ano podívej se na ostatní fora, nic než fňukny

Odkaz ke komentáři

Prosím tě podívej se na věk uživatele, než tu začneš házet slovíčkama teenager. Mimo jiné firmware se nedělá jen pro nás uživatele, také ber v potaz programátory a vývojáře, pokud zjistí nějakou chybku v softu opraví jí dřív než se u tebe projeví. Dalším aspektem je třeba v posledním fw vyšla kontrola přehrávaného obsahu z HDD, tím si vlastně kryje Sony záda, aby netratila miliony na soudních sporech, které nemusí prohrát, ale stojí to finanční prostředky a úsilí. Víš jak se této vlastnosti českého národa říká "NEVDĚK" Jak říká dobrý voják Švejk, to by si zasloužilo facku přes celou držku.

p.s. kňučíme? ano podívej se na ostatní fora, nic než fňukny

To bylo jen přirovnání, lepší slovo mě nenapadlo :D.

Já neřekl že za něj nejsem rád, uvědomuju si že to opravuje chyby, ale já si žádných snad nevšiml takže mi to nepřišlo dvakrát užitečné.

To kňučení jsem myslel v tomhle tématu, o ostatních nemá smysl ani mluvit, tam je to hrůza :D

Odkaz ke komentáři

Nikdy se ti nestalo že jsi si koupil novou gamesu a mohl jsi se vzteknout z lagování, výpadků komunikace až po restarty mašiny? Ne vše je řešeno aktualizacema soft vybavení přímo té hry. Přesně nevím kdy, ale stalo se mi po zakoupení BF:BC že se mi hryzala PS3 trikrat za vecer, než vyšel patch na gamesu prisel upgrade fw a od te doby je po starostech, ne že by se PS3 od te doby se mi samozrejme uz nekolikrat kousla, jestli je to trikrat za kvartal tak je to moc.

Odkaz ke komentáři

LegionCZE napsal..

"My snad kňučíme? My jen říkáme, že když už se Sony rozhodne vydat novej FW, tak je naprosto k ničemu.."

To, že je nový FW "naprosto k ničemu" je jen Tvůj osobní pocit, protože Tobě jakožto uživateli nic zásadního a hmatatelnýho nedá, ale pokud by byl opravdu k ničemu, vážně myslíš, že by se s ním v Sony někdo zabýval a cpal by do jeho vývoje nemalý finanční prostředky? A ano, slyším ze všech stran jen neopodstatněný stěžování si a kňučení :cheesygrin:

Jak s nadsázkou napsal jeden kolega na jiném herním webu..

"....zadarmo???....nahovno....

....za peníze???....nahovno....

...k ničemu???....nahovno....

...potřebná věc???.....nahovno....

...málo her???....nahovno....

...moc her???.....nahovno...tak by se dala ve stručnosti charakterizovat zhýčkaná PS3 komunita" ;)

"Tenhle FW má jen zalepit prázdné místo mezi těmi ostatními.."

Promiň chlape, nic osobního proti Tobě nemám, ale tohle je opravdu jako to pověstný mluvení do dubu :roll: Ty si vážně myslíš, že tahle společnost má chuť jen tak bezdůvodně vyhazovat peníze a vydává firmwary jen tak pro srandu králíkům, aby prostě jen něčím zaplácla "prázdný" místo mezi jinýma FW?

To si z těch několika příspěvků odemě nebo od Huhly ještě nepochopil, k jakýmu účelu hlavně firmwary slouží? Ne, nejde v nich o plnění snů některých uživatelů, kteří si možná myslí, že svět se točí jen kolem jejich přání a chtějí-li Cross Game Chat, lepší prohlížeč a další spoustu (ne)užitečných věcí, tak se toho v nejbližším firmwaru dočkají. Smiř se s tím, že tyhle přání jsou druhořadý a firmwary už tolik řešit nebudeš ;)

V případě firmwaru jde hlavně o možnost zasahovat na dálku do přístroje a takříkajíc "v běhu" řešit případný potíže a komplikace (opravy vzniklých chyb, zlepšování zabezpečení atd..) , což jsou věci, o kterých mi uživatelé třeba nemáme ani tušení. Až na druhým místě je přidávání nějakých nových funkcí nebo aktualizace těch stávajících, po kterých my tak prahneme ;)

"Ty si tu nehraj na vzorovýho teenagera, kterej má holku, ve škole jedničky atd. a nepoučuj, co bysme měli dělat. My to třeba i děláme, co ty víš? Nemůžeš z jednoho tématu soudit celýho člověka.."

Tady nejde o hraní si na kohokoliv ani o nějaký poučování, jen jsem vypíchnul pár možností, který se dají během stahování FW (update) dělat a který bez potíží zkrátí to půl hodinový "utrpení" ;)

A jsi si vážně tak jistý, že ten výčet činností, který jsem (pro pobavení) v minulým příspěvku vypsal, někdo z těch remcajících dělá? No, jsi zřejmě velký optimista..

To já spíš vidím nevrlýho, občas si zanadávajícího kluka, který netrpělivě drtí gamepad a s očima upřenýma na obrazovku se pokouší zhypnotizovat nabíhající procenta a nějak to utrpení urychlit :wohow: Pozoruju to na (těžce) pubertálním synovi mojí přítelkyně, který u některých aktualizací (nebo jen u loadingu) u svýho PC doslova kvete :cheesygrin:

Pokud by se těmhle "vedlejším" činnostem někteří opravdu věnovali, tak jak zřejmě doufáš, asi jen málokdo z nich by teď tady řešil "fňuk, fňuk, ty pitomý firmwary mě obtěžujou a zdržujou od pařby" ;)

Ale je to jedno, tohle téma beru spíš jako takovou nikdy nekončící zábavnou show, která sice za pár dnů utichne, ale při příchodu dalšího (ne)podstatnýho firmwaru se to tady rozjede hezky nanovo. Všechno bude na hovínko, nic pro nás hráče, Sony nás obtěžuje, zbytečný firmware, půl hodina čekání..

Upřímně, tenhle mumraj beru s úsměvem na rtech a s notnou dávkou nadsázky, protože tohle věčně se, firmware co firmware, opakující kňučení a stěžování si, ani jinak než s úsměvem brát nelze ;) Pokud jsem se tím někoho dotkl, tak se omlouvám :)

Odkaz ke komentáři

Neříkám, že to je FW naprosto ale naprosto k ničemu, uznavám že ten FW je vždycky k něčemu dobrý, spíš ž eto tak působí. Napsal jsem to špatně, přiznavám, vyhraváš :D.

Vážím si práce Sony, nejsem jako ostatní, ale tohle prostě působí jako záplata, i kvůli své drobné velikosti.

Co ty víš, můžou to bejt sportovně akčnější lidi než my dva dohromady :D.

Ty taky koukáš na hokej nebo fotbal, nehraješ ho, a řešíš problémy jako je vedení Sparty a já nevim co ještě :D.

Odkaz ke komentáři

Tady nejde chlape o nějakou výhru nebo prohru, jen jsem chtěl těma příspěvkama tu "remcající" část komunity popíchnout a donutit je popřemýšlet o tom, jestli to několikaminutový nervování se před televizí a sálodlouhý řešení firmwarů tady nebo kdekoliv jinde na internetu, vážně stojí za to a není to jen zbytečná ztráta času, který můžeme využít krapet smyslupnějc ;)

"Co ty víš, můžou to bejt sportovně akčnější lidi než my dva dohromady" :D

No, být to skutečně tak, řekl bych, že by je nějaký stahování firmwaru nerozhodilo, jelikož by zmáčkli "Stahuj", oblíkli si slušivou teplákovku a šli by si dát pár koleček kolem baráku, případně kolem celýho města, pokud by snad byl firmware trochu větší :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Neuplynul ani týden a máme tu update....updatu:lol: Sony sice oficiálně nepřiznává že by problémy s instalací - výměnou HDD v PS3, měla na vině poslední aktualizace. Nicméně se problém vyskytl a někdo na něm zamakal:lol:, což je to o čem tady dokola mluvíme. Některé chyby jsou prostě skryté v pozadí, koho z nás co už nějaký ten pátek mají ve své PS3 o krapátek větší HDD než byl ten původní, by napadlo zkoušet upgrade na vyšší kapacitu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu