SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 zdravim, mam na notebooku nejaky vir, jmenuje se shutdown.exe, po kazdem spusteni pocitace se vir zapne a notebook se vypne..., nevite, jak mam ten vir odstranit?, ted sem ho stestim vypl, ale kdyz zase resetuju komp, bude to zase vypínat... Nevíte, jak bych ho mel odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 tk co, uz si neco vymyslel? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DISTRICT9 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Pořád nad tim dumam.Dal jsem ten vir dat do sveho stolniho komplu a ted se poukousim ho oddelat jinym zpusobem nez co jsem ti napsal. Jestli ti nenapisu do dneska nejake reseni,tak se pokusim jeste poresit zitra. Proste to musime spolecne vyresit. Mej strpeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 jj vpoho, me ale jeste nejde zvuk, takze celkem naprd :D, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Nejlepsi zpusob reinstall PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 komu se pak chce stahovat ty filmy, hudbu a hry? ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 A co to nekam zalohovat? Jinak, kdy se hodlas kouknout co se spousti po spusteni v regeditu a odstranit to tam (pokud to tam je)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Kdyz reinstalujes tak nic neztratis........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 ani shutdown.exe? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Normálně to zformátuj, nainstaluj win a hlavně si nezapomeň zazálohovat shutdown.exe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 sry jsem amatér..., jak to mám naformátovat a nainstalovat windows, nechcu nic po$rat (radci se ptam :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Pokud chceš mít čistej systém a nevadí ti ztráta všech dat (kdyžtak si zazálohuj), tak dej do mechaniky CD/DVD s win a v BIOSu nastav bootování z mechaniky (pokud nemáš). Při bootu ti místo systému naběhne instalátor z CD/DVD a ten už tě dovede do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 omg a proč prostě v nouzovym režimu nenajde shutdown.exe a nesmaže ho ? mimochodem w7 si chraněj *.dll knohovny proti lamá tak že by neměl nic zkurvit smazáním něčeho v windows32.... jinak cmd->msconfig-> záložka "po spuštění" -> najít shutdown.exe odstranit ze seznamu a je to jinak myslim že tohle je nějakej primitivní program kterej ti napíšu za 5 minut :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 něco z toho mám jako smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DISTRICT9 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 no jasne prikazovym radkem,ale nevim presne jak. Možná nám to objasni D@w3r . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 co máš za windows ? podle toho se bude odvíjet moje rada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DISTRICT9 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 on ma windows7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 jj windows7 home premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 ok tak otevři "start" do políčka "prohledat programy a soubory" napiš msconfig a dej enter pa přejdi na záložku "po spuštění" kde najdeš shutdown.exe a bud to zrušíš fajfku (nebude se spouštět při startu ale bude tam) nebo ho označíš a zmáčkneš delete ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 strašne moc děkuju všem za snahu :), fakt si toho cením..., teď už jen rozjet zvuk a je to :) děkuji (kdyžtak http://console-forum.net/showthread.php?t=98688) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DISTRICT9 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 SuperHero,mohl by jsi nam dat THX NE :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokoun Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 no, ale mám tu i jinej způsob: najedu do nouzovaku, no a potom obnovim system ze vcera... Já taky jsem na shutdown.exe narazil a kdyz jsem obovoval, tak sem se juknul na net, co se o něm píše... a proto sem tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 jn prostě já bych neměl náladu se s tím ♥♥♥♥ :D, prostě reinstall, vyčistíš si PC :D a pojede rychlejc a bude po viru :D problem solved :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Uz ot nemas ? Vim ze jsem to mel taky...je to vetsionou kdyz sthanes nejakej hack do hry at d... tak ti to prejmenuje ...me se vzdycky spustil cmd a tam sem to vetsinou rychkle uzavrel...pak mi poradil nejakej chlapek a az to nedelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SuperHero
zdravim,
mam na notebooku nejaky vir, jmenuje se shutdown.exe, po kazdem spusteni pocitace se vir zapne a notebook se vypne..., nevite, jak mam ten vir odstranit?, ted sem ho stestim vypl, ale kdyz zase resetuju komp, bude to zase vypínat...
Nevíte, jak bych ho mel odstranit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
48 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.