xbpet Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 zdravím, kdesi jsem zde četl, že lze spustit mafia1 v xbox emulátoru. Zajímá mě tedy: 1, funguje to? 2, lze emulátor nainstalovat offline? Ban sice nemám, ale nerad bych jej schytal 3, mohla by mi nějaká dobrá duše uploadnout hratelný image? Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Emulator sice funguje, funguje i bez live, image na netu taky seženeš, ale emulator právě Mafii 1 nepodporuje ... napadá mě jedině XBR/FreeBoot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbpet Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Což nechci (xbr) :) OK, děkuji za odpověď, lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xbpet
zdravím, kdesi jsem zde četl, že lze spustit mafia1 v xbox emulátoru.
Zajímá mě tedy:
1, funguje to?
2, lze emulátor nainstalovat offline? Ban sice nemám, ale nerad bych jej schytal
3, mohla by mi nějaká dobrá duše uploadnout hratelný image?
Petr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.