ihaveyou Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Chci se uživatelů zeptat kolik bezdrátových ovladačů lze připojit k PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 přesně 7 ani o jeden míň, či víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 přesně 7 ani o jeden míň, či víc. aaaha to ja mam vetsinu casu zapojenej jeden a frci to v poho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Pockej k PS 3 jde zapojit ovladac ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Nojo chyba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 What the fuck? :D:D To je diskuze :D Nevim kdo to myslí vážně a kdo ne :D Nicméně - k PS3 jde připojit až 7 různých BT zařízení, ke 4 DS3 i headsety. Já mám 2krát DS3, jednou Headset, pak klávesnici, a když přidám i BT remote, jsem na 5, a to je maximum Xboxu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ihaveyou
Chci se uživatelů zeptat kolik bezdrátových ovladačů lze připojit k PS3 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.