PantsOnTheGround Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Mám pár začátečnických otázek v tomto ohledu. NDS se dá flashnout pouze s těma kartičkama jako R4 apod. a nebo si to můžu udělat nějak přes komp ? Jsou po flashnutí umožněné homebrew aplikace apod. ? Děkuji za všechny odpovědi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fricky Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Kartičkami nič neflashuješ, na ne si len nahráš hry, muziku, filmy, ale aj homebrew ;) Čiže cez komp nespravíš nič, stačí si len kúpiť kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Lidi, co to porad mate s tim flashovanim DS? Tohle neni PSP, kde prehravate FW s CFW... U DS se da pouze udelat drobny zasah v podobe "jako flashe" ktery odstrani UVODNI ANIMACI, DOVOLI BOOTOVAT NAPRIMO ZE SLOTU2... Byl to prvni zpusob jak rozchodit starsi flashkarty (za vysokou cenu umrtveni DS, ktere u toho hrozi) Jak pise fricky -> flashkarta do slot1 = hrani zalohovanych her, bez nutnosti delat jakykoli zasah do konzole. A PC budes potrebovat jen pro kopirovani souboru na pametovou kartu, kterou nacpes do flashkarty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 U DS se da pouze udelat drobny zasah v podobe "jako flashe" ktery odstrani UVODNI ANIMACI, DOVOLI BOOTOVAT NAPRIMO ZE SLOTU2...Byl to prvni zpusob jak rozchodit starsi flashkarty (za vysokou cenu umrtveni DS, ktere u toho hrozi) Jen doplnim link pro ty, ktere by to vice zajimalo: http://www.dsko.eu/?p=294 Jinak, neni to "jako flash", ale je to skutecny nefalsovany flash, protoze se doopravdy prehrava flash pamet s firmwarem DSka. Drive to byla nutnost, aby se nemuselo pouzivat PassMe karet do slotu 1 /protoze flash karty byly pro slot 2, ne pro slot 1, jako je tomu dnes/. Dnes to prinasi pouze nekolik vyhod - o kterych se zminuji v clanku. Je to dosti riskantni, jak penthaler pise. Sam mam flashnute DS pres FlashMe, ale musim rict, ze ze mne tekl pot, kdyz jsem to delal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PantsOnTheGround
Mám pár začátečnických otázek v tomto ohledu.
NDS se dá flashnout pouze s těma kartičkama jako R4 apod. a nebo si to můžu udělat nějak přes komp ?
Jsou po flashnutí umožněné homebrew aplikace apod. ?
Děkuji za všechny odpovědi. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.