PantsOnTheGround Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 Mám pár začátečnických otázek v tomto ohledu. NDS se dá flashnout pouze s těma kartičkama jako R4 apod. a nebo si to můžu udělat nějak přes komp ? Jsou po flashnutí umožněné homebrew aplikace apod. ? Děkuji za všechny odpovědi. :) Citovat
0 fricky Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 Kartičkami nič neflashuješ, na ne si len nahráš hry, muziku, filmy, ale aj homebrew ;) Čiže cez komp nespravíš nič, stačí si len kúpiť kartu :) Citovat
0 penthaler Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 Lidi, co to porad mate s tim flashovanim DS? Tohle neni PSP, kde prehravate FW s CFW... U DS se da pouze udelat drobny zasah v podobe "jako flashe" ktery odstrani UVODNI ANIMACI, DOVOLI BOOTOVAT NAPRIMO ZE SLOTU2... Byl to prvni zpusob jak rozchodit starsi flashkarty (za vysokou cenu umrtveni DS, ktere u toho hrozi) Jak pise fricky -> flashkarta do slot1 = hrani zalohovanych her, bez nutnosti delat jakykoli zasah do konzole. A PC budes potrebovat jen pro kopirovani souboru na pametovou kartu, kterou nacpes do flashkarty :D Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 U DS se da pouze udelat drobny zasah v podobe "jako flashe" ktery odstrani UVODNI ANIMACI, DOVOLI BOOTOVAT NAPRIMO ZE SLOTU2...Byl to prvni zpusob jak rozchodit starsi flashkarty (za vysokou cenu umrtveni DS, ktere u toho hrozi) Jen doplnim link pro ty, ktere by to vice zajimalo: http://www.dsko.eu/?p=294 Jinak, neni to "jako flash", ale je to skutecny nefalsovany flash, protoze se doopravdy prehrava flash pamet s firmwarem DSka. Drive to byla nutnost, aby se nemuselo pouzivat PassMe karet do slotu 1 /protoze flash karty byly pro slot 2, ne pro slot 1, jako je tomu dnes/. Dnes to prinasi pouze nekolik vyhod - o kterych se zminuji v clanku. Je to dosti riskantni, jak penthaler pise. Sam mam flashnute DS pres FlashMe, ale musim rict, ze ze mne tekl pot, kdyz jsem to delal. Citovat
Otázka
PantsOnTheGround
Mám pár začátečnických otázek v tomto ohledu.
NDS se dá flashnout pouze s těma kartičkama jako R4 apod. a nebo si to můžu udělat nějak přes komp ?
Jsou po flashnutí umožněné homebrew aplikace apod. ?
Děkuji za všechny odpovědi. :)
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.