Rune Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Chtěl bych poradit jak změním gb do tutoriálu jsem se díval ale všechny už jsou zastaralé takže bych chtěl přesný navod............firmware 3.10 oe-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 vemeš gameboot a dáš ho do flash0 vsh/resource... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 :D jo představoval jsem si to nějak težší ok :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 jinak nebud old school a upni na 3.40oe-a.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 nebo na 3.51 M33-6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 jinak nebud old school a upni na 3.40oe-a.. jo přemýšlel jsem o tom ale nevidím v tom žádné výhody :) pár lidi má kvuli němu problémy jiní si ho nemůžou vynachválit třetí strana říka že 3.30 4ever takže já mám 3.10 a koukám na to spovzdálí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 bež radši na novější...protože budou new games...a na 3.10 si je asi nezahraješ:( tak radši ted než potom:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 vemeš gameboot a dáš ho do flash0 vsh/resource... me osobne tenhle zpusob nejde.. jak pises. vemu **.pmf .. prejmenuju na gameboot.pmf a premazu puvodni soubor ve vsh/resource kdyz spustim iso nebo umd hru.. ukaze mi to jen bile pozadi a napis PSP.. nevim, kde je chyba. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rune
Chtěl bych poradit jak změním gb do tutoriálu jsem se díval ale všechny už jsou zastaralé takže bych chtěl přesný navod............firmware 3.10 oe-a
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts