RE75PECT Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Zdravím psp pařmeny měl bych takový problém jsou to sotva 2 dny co jsem si od kamaráda koupil psp konzoli ve které už byla vložena 8GB karta no včem je problém jelikož už předemnou měl psp delší dobu tudíž i několik her na kartě tak čas od času dal kartu proste formátovat a co se nestalo z 8GB se razantně začala snižovat pamět takže nyní mám jen 2.5 Gb tak bych potřeboval poradit jak ji vrátit do původního stavu předem díky za odpověd (a odpustte mi gramatiku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 tak to bych viděl na nějakou nekvalitní fake kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 I když kartu zformátuješ, pořád tam je jen cca 2,5GB? Jinak souhlasím s Raiton09, zkus kartu otestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.