Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3- Monitor Acer ??

Wikin

Otázka

Custe,

Mam takovy problem

Chci svoje psko zapojit do meho monitoru Acer P223w.

Jediná možnost je zapojit do Dvi-D..

Proto jsem si koupil ve měste redukci za 96kč Hdmi- Dvi. Poté co jsem jí zapojil a zapnul Psko, monitor mi napsal : This input is not supported

Tak tedy jsem šel druhý den do obchodu, koupil jsem ppřímo kable Hdmi - Dvi ( Ovšem neměl plný počet kolíků ).... Zapojim .. : This input is not supported..

PRosím mohl by mi někdo pomoct???

Udělám cokoliv jen abych měl mýho slimáka na monitoru :-)

Díkys

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Člobrdo odkud jsi sem spadl, to až budeš mít řidičák si taky nebudeš štelovat sedačku?

http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/index_display.html

následně

http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/videooutput.html

p.s. ten manuál si projeď celej a trochu si s tou tvojí kráskou pohraj, neboj neublíží jí to:lol:

Odkaz ke komentáři

• 0

cusek chlapy.Mam problemecek.

Mam monitor fujitsu siemens 22'' 1680x1050 a chtel bych na nej pres hdmi-dvi kabel zapojit ps3.Kabel mam ale taky tam nejake piny chyby.

U pc mam piny vsechny.Nooo a prave kdyz to tady tak skousim nejde mi to.

Na monitoru se zobrazi ze mam prepnout rozliseni ale v ps3 nevim jak televizi mam trapne CRT a nevim jak prepnout rozliseni na 720p.

Nikde v menu jsem to nenasel.prosim poradte

Odkaz ke komentáři

• 0
cusek chlapy.Mam problemecek.

Mam monitor fujitsu siemens 22'' 1680x1050 a chtel bych na nej pres hdmi-dvi kabel zapojit ps3.Kabel mam ale taky tam nejake piny chyby.

U pc mam piny vsechny.Nooo a prave kdyz to tady tak skousim nejde mi to.

Na monitoru se zobrazi ze mam prepnout rozliseni ale v ps3 nevim jak televizi mam trapne CRT a nevim jak prepnout rozliseni na 720p.

Nikde v menu jsem to nenasel.prosim poradte

Zkoušel jsi podržet power tlačítko při zapínání PS3?

Odkaz ke komentáři

• 0

jojo samozrejme zkousel ale ani prd.Na monitoru stale po zapnuti resetovani a vypinani stale to same.Potrebuju zmenit rozliseni hdmi vystupu na 720 ale pokud to dam v ps3 obraz na televizi se vypne a na monitoru se zobrazi ta hlaska.skousel jsem i poslepu jak je to v te online prirucce ale nevyslo :( proc to je tak blbe ja uz nevim co stim :(

Neznate nejaky figl nebo neco podobneho abych to zprovoznil?

Jo objevilo se mi ze je detekovany hdmi vystup ale po zvoleni ano monitor se rozsvitil zcernal a zase to priblble okno abych zmenil rozliseni :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu