gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Mám firmware 5.03 GEN a stáhnul sem si CFW 5.50 GEN-D3 nainstaloval jsem to a nakonec to chce restartovat, tak jsem souhlasil psp se vyplo a už nerozběhlo pořád jenom svítí zelená dioda u zapínání nevim si rady pomozte pls...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Zkus při startu držet pravý vrchní tlačítko, mělo by se ti nahodit recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt54 Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 jakej máš typ PSP?? 2004 nebo 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 BRICK, jestlis mel PSP 3000 nebo 2000 s nejnovejsi zakladovkou tak sis odepsal PSP. muzesho jedine dat na reklamaci a rict, ze ti vypadla baterka pri updatu, tak ti zachrani PSP, ale uz si nezahrajes ISO (teda pokud mas ten brick, abych tu nestrasil zbytecne :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Podle mého máš určitě brick, několikrát jsem se s tímto u kámošů setkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 100% brick, pokud máš psp 3000, nebo 2000 s novou deskou můžeš pspčko buď hodit na reklamaci jak psal typan nebo prodat na díly, pokud máš psp FAT (1000) nebo 2000 ještě starou deskou, maximálně ta-088 v1/2 tak sežeň někoho kdo má pandoru + mms ať ti udělá unbrick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 mam 2004 ale je este v zaruce proc si teda potom uz nezahraju iso hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Podívej se pod baterku a napiš číslo co máš u DATE CODE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 s tim pravym tlacitkem pri startu to bohuzel nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 u DATE CODE mam 8C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 smůla - brick takže, udělej (pokud chceš) to, co jsem psal v předchozím postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 hlavně ani nevim co mam za desku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 TYPAN CZ jo ok ale chci se zeptat proc uz nebudu moct hrad iso hry jak si psal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Protože máš neflashnutelnou desku - nelze si to opravit sám doma. Takže to můžeš dát jedině na reklamaci, ale zpět ti dají tu samou základku akorát už s OFW 6.31 takže si ISO nezahraješ... Btw, nevím proč si z CFW 5.03 dělal Update na 5.50... Snad všude je napsáno že na Slim s deskou 088v3 [8C] a všechny 3000 modely to nejde, nastane neopravitelnej brick... Hold za blbost se platí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 aha tak to je na picu a neda se to flashnout ani pres ten Ciken ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Nn, pouze ta reklamačka nebo sehnat novou základovku, ale ta vyjde draze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 NE ! nedivim se, že sis posral PSP, když si neumíš přecíst ani to, co ti tu napíšem, a natož návody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gheniist Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 já to práve nikde nevidel njn sem č......k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 no, takže reklamace nebo jiný PSP, jinak to nejde prosím LOCK, tady už se víc nedá řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Omg... Samozřejmě že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gheniist
Mám firmware 5.03 GEN a stáhnul sem si CFW 5.50 GEN-D3 nainstaloval jsem to a nakonec to chce restartovat, tak jsem souhlasil psp se vyplo a už nerozběhlo pořád jenom svítí zelená dioda u zapínání nevim si rady pomozte pls...:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.