Logic Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 ahoj, chtel jsem ted objednat skate 3 pres thehut.com a tam se nemuze platit pres paypal, neznate nejakou stranku uk kde to muzu zaplatit pres paypal? nechces se mi tam zadavat udaje kreditky atd.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Například shopto.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cQnne Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 ja bych tomu veril, ja objednavam z game.co.uk, gamestation.co.uk, tam je to taky na kartu a vzdycky mi to doslo. A nic se mi s kartou zatim nestalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 deepthroat: Nějaké dobré reference na ten shop máš? Já kupuju na game.co.uk, ale oproti tomu co sem dal deepthroat je každá hra +- o 100 dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 //Kapa - Objednával jsem tam asi 2-3 hry a paráda. Jedinný problém je, že když si objednáš více her, pošlou ti každou zvlášť... //cQnne - Peníze z účtu ti můžou zmizet třeba až za rok :D Možná sem paranoidní, ale strašně nerad platim kartou na netu. Maximálně paypal nebo ps store. Všechny slušné internetové obchody to mají dobře zajištěné, ale pořád tu máš třeba 0,0001% šanci že se k těm datům někdo dostane... Vem si že do těch políček vyplňuješ všechny data o kartě, včetně všech bezpečnostních prvků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Logic
ahoj, chtel jsem ted objednat skate 3 pres thehut.com a tam se nemuze platit pres paypal, neznate nejakou stranku uk kde to muzu zaplatit pres paypal? nechces se mi tam zadavat udaje kreditky atd.. diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.