Logic Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 ahoj, chtel jsem ted objednat skate 3 pres thehut.com a tam se nemuze platit pres paypal, neznate nejakou stranku uk kde to muzu zaplatit pres paypal? nechces se mi tam zadavat udaje kreditky atd.. diky Citovat
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Například shopto.net Citovat
0 cQnne Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 ja bych tomu veril, ja objednavam z game.co.uk, gamestation.co.uk, tam je to taky na kartu a vzdycky mi to doslo. A nic se mi s kartou zatim nestalo :D Citovat
0 KapaCZ Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 deepthroat: Nějaké dobré reference na ten shop máš? Já kupuju na game.co.uk, ale oproti tomu co sem dal deepthroat je každá hra +- o 100 dražší. Citovat
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 //Kapa - Objednával jsem tam asi 2-3 hry a paráda. Jedinný problém je, že když si objednáš více her, pošlou ti každou zvlášť... //cQnne - Peníze z účtu ti můžou zmizet třeba až za rok :D Možná sem paranoidní, ale strašně nerad platim kartou na netu. Maximálně paypal nebo ps store. Všechny slušné internetové obchody to mají dobře zajištěné, ale pořád tu máš třeba 0,0001% šanci že se k těm datům někdo dostane... Vem si že do těch políček vyplňuješ všechny data o kartě, včetně všech bezpečnostních prvků... Citovat
Otázka
Logic
ahoj, chtel jsem ted objednat skate 3 pres thehut.com a tam se nemuze platit pres paypal, neznate nejakou stranku uk kde to muzu zaplatit pres paypal? nechces se mi tam zadavat udaje kreditky atd.. diky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.