Cartman182 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Zdravím Mám problém s touto hrou, stahnul sem ji , nainstaloval - všecko v pohodě, takovej ten úvodní závod (tutorial) - v pohodě odjedu, pak si vybírám auto, dám závod načítá se to, ale spadne to , nevíte co s tím ? Udělá to tak pokaždý :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 ZdravímMám problém s touto hrou, stahnul sem ji , nainstaloval - všecko v pohodě, takovej ten úvodní závod (tutorial) - v pohodě odjedu, pak si vybírám auto, dám závod načítá se to, ale spadne to , nevíte co s tím ? Udělá to tak pokaždý :( zkus jinej crack.....bude to na 99% tim....zkus opravit registry pres Ccleaner...a kdyz ne...tak budes mit nejakou spatnou verzi....zkus stahnout novou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Jinej crack , mě taky mohl napadnout :( díky ... jeste napišu zitra esi to jede E : tak pomohlo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 ZdravímMám problém s touto hrou, stahnul sem ji , nainstaloval - všecko v pohodě, takovej ten úvodní závod (tutorial) - v pohodě odjedu, pak si vybírám auto, dám závod načítá se to, ale spadne to , nevíte co s tím ? Udělá to tak pokaždý :( Já tuhle hru mám taky a stahoval jsem ji před dvěma měsíci je to úplně ta první verze co byla k dispozici. A můžu říct, že mě spadla pouze jednou v životě jenom proto, že to můj pc neutáhl na rozlišení 1650x1050 takže jsem můsel hodně snížit rozlišení a to bych taky doporučil zkusit a nedávat detaily na maximální, ale pouze na high jinak hra mě přijde docela nestabilní. To první video jsem hrál v rozlišení 1650x1050 a hra mě nechodila moc plynule pak jsem začal snižovat rozlišení a detaily a bylo to kopudivu lepší a hra mě pak vůbec nepadala!!! :-) A toto je se sníženými detaily a rozlišením to bych doporučil vyskoušet aby se zabránilo nepříjemným pádů hry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.