Cartman182 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Zdravím Mám problém s touto hrou, stahnul sem ji , nainstaloval - všecko v pohodě, takovej ten úvodní závod (tutorial) - v pohodě odjedu, pak si vybírám auto, dám závod načítá se to, ale spadne to , nevíte co s tím ? Udělá to tak pokaždý :( Citovat
Kapr Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 ZdravímMám problém s touto hrou, stahnul sem ji , nainstaloval - všecko v pohodě, takovej ten úvodní závod (tutorial) - v pohodě odjedu, pak si vybírám auto, dám závod načítá se to, ale spadne to , nevíte co s tím ? Udělá to tak pokaždý :( zkus jinej crack.....bude to na 99% tim....zkus opravit registry pres Ccleaner...a kdyz ne...tak budes mit nejakou spatnou verzi....zkus stahnout novou.... Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Jinej crack , mě taky mohl napadnout :( díky ... jeste napišu zitra esi to jede E : tak pomohlo díky Citovat
brians Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2010 ZdravímMám problém s touto hrou, stahnul sem ji , nainstaloval - všecko v pohodě, takovej ten úvodní závod (tutorial) - v pohodě odjedu, pak si vybírám auto, dám závod načítá se to, ale spadne to , nevíte co s tím ? Udělá to tak pokaždý :( Já tuhle hru mám taky a stahoval jsem ji před dvěma měsíci je to úplně ta první verze co byla k dispozici. A můžu říct, že mě spadla pouze jednou v životě jenom proto, že to můj pc neutáhl na rozlišení 1650x1050 takže jsem můsel hodně snížit rozlišení a to bych taky doporučil zkusit a nedávat detaily na maximální, ale pouze na high jinak hra mě přijde docela nestabilní. To první video jsem hrál v rozlišení 1650x1050 a hra mě nechodila moc plynule pak jsem začal snižovat rozlišení a detaily a bylo to kopudivu lepší a hra mě pak vůbec nepadala!!! :-) A toto je se sníženými detaily a rozlišením to bych doporučil vyskoušet aby se zabránilo nepříjemným pádů hry: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.