Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

DP

l0rD_-mOke_mUd@

Otázka

Chtel sem se jenom zeptat jesli 5 DP je hodne .....jeto dulezitý a spěchá to

EDIT: a videl jsem na youtube nejakej deadpixel reapir je to takový video kde furt behá hafo barev dokola a dokola a dokola má to nejaky význam osobně si myslim že kdyz ten pixel je uz jednou dead ze uz asi alive nidky nebude

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ale já chci vědět jak jsou zhruba velky já nemam na výběr nemužu nikde sehnat nový pspo(jo vypadá to divně ale ne) tak sem sehnal tohle abych si to moh vzit osobně ne na dobírku......takže napiš prosím jak je jeden DP velký a jestli to nejak v necem omezuje

Odkaz ke komentáři

• 0

no tak jeslti to je takhle hoooooooodne malo tak to me nesere kdyby byly vedle sebe tak by to byl asi uz vcelku viditelnejší ctverecek takze si to koupim i s 5 DP me totiz nic jinýhio nezbejva dííííky za snahu

Odkaz ke komentáři

• 0

no jeden kluk řikal že to je 0,5mm což taky neni zas až tak strašný no jeste ze to uvidim nez to koupim dyztak to odřeknu on mi rozbije hubu a ukradne prachy:D:D:D::D ale snad to bdue vpoho asi bych přežil i tech 0,5mm proste to psp chci a nechci čekat a vim že budu litovat ale snad ne 5k neni zas tak moc

Odkaz ke komentáři

• 0

za 5tisic s 5DP bych to nekoupil ani za nic, to psp si nekupuj pokud muzu radit, sezenes za min i bez DP. Z osobni zkusenosti ti muzu rict, ze po chvilce te zacne pekne sr.. i jeden DP. Po asi 5 dnech jsem psp s jednim DP musel prodat, protoze sem se na ten pixel porad koukal, fakt to neni dobry, pokud to psp bude mit zaruku, tak tomu typkovi rekni, at to nejdriv da do servisu a pak si to kup, kdyby to zaruku nemelo, tak by takovy psp melo cenu tak 3200,-

Odkaz ke komentáři

• 0

no ja mam SP asi 6 (!) :dozey: je to nechutny.. furt se na to musim koukat, ale je to videt jen ve tme, jsou modry... a je to videt jen na cernym pozadi, bile je OK uplne a do jinych pekne zapadnou.. a ve dne to neni videt "vubec" ...

Doufam ze to jsou SP.. DP jsou cerny, tudiz upe mrtvy a nesvitej, rekl bych ze je lepci mit DP nez SP ... co rikate.. je 6 modrych SP hooodne blbych ? Ja to PSP jeste mohu vratit a vratej mi money, do utery! Napiste prosiiim... Hlavne ja uz v tom ted mam 3.40OE-A a jsem spokojen.. ted se bojim ze bych uz nenasel PSP s FW a deskou nizsi nez TA 082 (mam desku bez TA 082 a FW jsem mel 2.00 - viz muj sig..). THX za vsechny odpovedi.. (jinak je PSP v poho - value pack)

Odkaz ke komentáři

• 0
no ja mam SP asi 6 (!) :dozey: je to nechutny.. furt se na to musim koukat, ale je to videt jen ve tme, jsou modry... a je to videt jen na cernym pozadi, bile je OK uplne a do jinych pekne zapadnou.. a ve dne to neni videt "vubec" ...

Doufam ze to jsou SP.. DP jsou cerny, tudiz upe mrtvy a nesvitej, rekl bych ze je lepci mit DP nez SP ... co rikate.. je 6 modrych SP hooodne blbych ? Ja to PSP jeste mohu vratit a vratej mi money, do utery! Napiste prosiiim... Hlavne ja uz v tom ted mam 3.40OE-A a jsem spokojen.. ted se bojim ze bych uz nenasel PSP s FW a deskou nizsi nez TA 082 (mam desku bez TA 082 a FW jsem mel 2.00 - viz muj sig..). THX za vsechny odpovedi.. (jinak je PSP v poho - value pack)

Z jakýho důvodu chceš starší desku? A jestli ti ty vadný pixely vaděj tak to reklamuj...je to na tobě

:dozey:

Odkaz ke komentáři

• 0

dejme tomu ze teda na desku kaslu... ale dalsi vec je - PSP muzu koupit jen v Praze, nemam cas jezdit po cele CR.. Snad ve vsech Datartech nakupovali new PSP - viz muj post v nejakym topicu (report) takze ted fakt aby tam nebyly FW buhvijaky.. a ted jak dlouho to bude trvat kdyz to budu chtit vratit.. jeste to prez noc promyslim, mozna ho zabalim, pujdu tam kde jsem ho koupil a budu se snazit to s nekym ukecat aby mi vymenil pouze a jen PSP za nejaky jiny - z jiny krabice - kdyz to tam jsou schopny i rozbalit, tak proc delat problemy ze? Zkusim to ukecat a uvidim, kdyz uvidim ze s tim budou problemy - prachy mi treba budou chtit vratit dele nez hned abych si mohl ihned koupit new, pripadne mi new PSP neukazou, tak se na to vybodnu... Jinak kdybych ho na Andelu vracel :) nechavam tam FW 3.40 OE-A :D - nebudu ho menit seru na to :) stejne tomu nikdo nerozumi LOL :D ... rikam poradne to promyslim.. kdyztak sem piste zkusenosti s FW v Datartech v Praze - aktualni .... mno uvidim no, promenim to kdyz bude cas a nebude problem, kazdopadne tech SP tam mam tolik ze to mam do budoucna pojistene na reklamaci ;) .. takze az bude zase nekdy prolomen nejvyssi FW a ja budu uz mit "opotrebovane" PSP, tak ho muzu nechat vymenit ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu