duku Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Čau lidi, chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo nezkoušel taktovat Iphone 3G? A když jo tak jak se to přebližně dělá. Já jsme našel nejěký návody atd. ale z nich jsem to moc nepochopil... asi jsem debil no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Vzdyt je to jednoduchy, jen prejmenujes ten soubor com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist. Nezkousel jsem to, protoze muj iPhone je tak horkej, ze by se na nem dal varit obed i bez taktovani. Nedovedu si predstavit co by se delo potom. :D Navod mas treba zde: http://www.taranfx.com/overclock-iphone-cpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duku Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Aha :D no já jsem četl nějakje jinej návod a tam bylo přepisování dat v hex editoru apod. :D každopádně zatím díky, pak jsem napíšu jestli se to povedlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Aha :D no já jsem četl nějakje jinej návod a tam bylo přepisování dat v hex editoru apod. :D každopádně zatím díky, pak jsem napíšu jestli se to povedlo :D a rekni jake teploty pred a potom mozna bych do toho taky sel ale mam strach protoze muj iP uz ted jakoby chtel zacit hořet....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Proč myslíte že má takty takový jaký má???Nejen že se zvedne teplota,ale taky je možný že se klidně nějakej čip odsere a hlavně to bude žrát ještě víc baterku,to je hlavní...Je to mobil,ne počítač aby se to taktovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duku Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Tak jsem ten soubor přepsal, problém je jak to vůbec poznám jestli to funguje :D protože já to podle tý rychosti fakt nepoznám :D neznátě nějakou apps na měření výkonu a tý teploty? Vzdyt je to jednoduchy, jen prejmenujes ten soubor com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist. Nezkousel jsem to, protoze muj iPhone je tak horkej, ze by se na nem dal varit obed i bez taktovani. Nedovedu si predstavit co by se delo potom. :DNavod mas treba zde: http://www.taranfx.com/overclock-iphone-cpu Ne tak tak to nefunguje, přepsat to lze, ale výkon to nijak neovlivní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Respringnul si telefon? Jinak na mereni nic nebude, jedine ze bys zkusil app, ktera se predtim sekala, jestli se seka i ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duku Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 No dělal jsem to ale nefachá to, jsem to dělal vlasně poprvní správně přez ten hex editor, problém u mě byl v tom že u IOS4 je uplně jiná struktůra těch dat který se maj přepsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duku
Čau lidi, chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo nezkoušel taktovat Iphone 3G? A když jo tak jak se to přebližně dělá. Já jsme našel nejěký návody atd. ale z nich jsem to moc nepochopil... asi jsem debil no :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.