Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Taktování Iphone 3G

duku

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Vzdyt je to jednoduchy, jen prejmenujes ten soubor com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist. Nezkousel jsem to, protoze muj iPhone je tak horkej, ze by se na nem dal varit obed i bez taktovani. Nedovedu si predstavit co by se delo potom. :D

Navod mas treba zde: http://www.taranfx.com/overclock-iphone-cpu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Aha :D no já jsem četl nějakje jinej návod a tam bylo přepisování dat v hex editoru apod. :D každopádně zatím díky, pak jsem napíšu jestli se to povedlo :D

a rekni jake teploty pred a potom mozna bych do toho taky sel ale mam strach protoze muj iP uz ted jakoby chtel zacit hořet....:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem ten soubor přepsal, problém je jak to vůbec poznám jestli to funguje :D protože já to podle tý rychosti fakt nepoznám :D neznátě nějakou apps na měření výkonu a tý teploty?

Vzdyt je to jednoduchy, jen prejmenujes ten soubor com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist. Nezkousel jsem to, protoze muj iPhone je tak horkej, ze by se na nem dal varit obed i bez taktovani. Nedovedu si predstavit co by se delo potom. :D

Navod mas treba zde: http://www.taranfx.com/overclock-iphone-cpu

Ne tak tak to nefunguje, přepsat to lze, ale výkon to nijak neovlivní..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu