Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ps3 bez televize? má to cenu?

spectic

Recommended Posts

Zdravim. Už kamarád mi říkal, že zábava s ps3 bez kvalitní televize je jen poloviční. Nikdy jsem tomu moc pozornosti nevěnoval, ale jak to tu tak pročítám tak všichni mají docela drahé a kvalitní televize. Má tedy cenu ps3 kupovat a provozovat jej na starší (ne širokoúhlé) televizi? :cry: :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim. Už kamarád mi říkal, že zábava s ps3 bez kvalitní televize je jen poloviční. Nikdy jsem tomu moc pozornosti nevěnoval, ale jak to tu tak pročítám tak všichni mají docela drahé a kvalitní televize. Má tedy cenu ps3 kupovat a provozovat jej na starší (ne širokoúhlé) televizi? :cry: :cry:

ale jo kdyz nemas nejakou fakt starou CRT telku a mas nejakou novejsi tak to neni tak strasny.....ale FULL HD telka to neni no:)

Odkaz ke komentáři

Pokud nemáš v úmyslu pořizovat si novou televizi ( LCD, Plasmu ), tak bych si být tebou koupil třeba PS2 ( koupíš za 1500Kč ). To bych udělal asi já, protože hry tam budou vypadat asi +- stejně na tom CRTčku a jakmile bys měl i na telku, vzal bych i PS3. To je jen můj názor, nekomentujte.

Odkaz ke komentáři

Na PS3 i na Xko to chce lepší telku, bez HD rozlišení a bez HDMI kabelu to nemá cenu bych řekl.

A na monitoru mě to hraní taky moc nezaujalo. Proto sem čekal až budu mít na konzoli + nějakou lepší TV, abych si nekazil dojem a teď toho nelituju.

Taky nekomentujte, můj názor :D

Odkaz ke komentáři

Hele, takhle. Jde u tu o to, zda jsi hardcore hráč, detailista nebo prostě laik přes hry.

Pokud laik, pohodář atd., postačí ti poměrně levná telka, dají se sehnat docela dost levně už hezký LED nebo LCD, poměrně velký, s HD ( většinou HD Ready, což je jen trošku jiné jak FullHD ), takže pokud ti nevadí dát do telky pár tisíc, udeš v cajku. Pokud jsi detailsta nebo hardcore hráč, "potřebuješ" TV alespoň metrovou, Full HD, nejlíp Plazmu nebo LED, a to je drahé. Já hraju sice na plazmě 107'', HD Ready, Viera, ale jen proto, že jsme ji měli před PS3. Jinak bychm jí neměli, asi bych koupil menší LED, jak to teď plánuju.

Podívej se, kolik si ochoten do TV dát, a mrkni se, třeba na heureka.cz najdeš hodně dobrých tv za slušný prachy ( neni to obchod, ale databáze produktů a ohlasů uživatelů na ně ).

Snad ti to pomohlo :)

Odkaz ke komentáři

já mám CRT starou asi jak máš ty a vůbec mi to nevadí jsem HARDCORE hráč na konzolích jsem vyrůstal viděl jsem PS3 i na Plazmě nádhera, ale pokud na tu TV nemáš neřeš kup konzoli a časem koupíš TV tak jak to plánuji já takže jdi do toho.

Odkaz ke komentáři

Podle mne to cenu nemá. Pokud to LCD plánuješ koupit třeba za měsíc či za dva, tak to není tak dlouhá doba, ale jinak....Slušná LCD TV 94 cm se dá koupit kolem 12k, větší plazma snad ještě za míň. Když nechceš LCD TV nebo plazmu, tak kup LCD monitor a hraj na tom, jak někdo na PC. Ale k CRT tv bych to teda já osobně nepřipojil.

Odkaz ke komentáři

Pokud nejedeš na notebooku, i když máš starší televizi, rozhodně budeš mít minimálně HD ready monitor (staré rozlišení 1280x1024 je HD ready), ale pozor... PS3 k takovému monitoru nepřipojíš, pokud je starý - potřebuješ mít monitor s HDCP, jestli chceš vést kabel přes DVI-d (jsou i VGA kabely, ale pokud vím, to je pak stejné rozlišení, jako cinchy, tzn. stejná kvalita, jako na staré televizi). Takže pokud máš starší monitor aspoň s tímhle rozlišením, doporučuju Xbox, který HDCP nepotřebuje a přes HDMI - DVI kabel jej připojíš k jakémukoliv staršímu monitoru. Budeš mít alespoň HD ready kvalitu, která už je velmi dobrá oproti SD kvalitě.

Odkaz ke komentáři

Pokud nejedeš na notebooku, i když máš starší televizi, rozhodně budeš mít minimálně HD ready monitor (staré rozlišení 1280x1024 je HD ready), ale pozor... PS3 k takovému monitoru nepřipojíš, pokud je starý - potřebuješ mít monitor s HDCP, jestli chceš vést kabel přes DVI-d (jsou i VGA kabely, ale pokud vím, to je pak stejné rozlišení, jako cinchy, tzn. stejná kvalita, jako na staré televizi). Takže pokud máš starší monitor aspoň s tímhle rozlišením, doporučuju Xbox, který HDCP nepotřebuje a přes HDMI - DVI kabel jej připojíš k jakémukoliv staršímu monitoru. Budeš mít alespoň HD ready kvalitu, která už je velmi dobrá oproti SD kvalitě.

1280x1024 je HD ready??neni to 1366x768.....

Odkaz ke komentáři

Kapr: HD ready je cokoliv, co má minimálně 720p vertikálně, tzn. 1280x1024 má 720p (i když bude mít pruhy), 1366x768 má 720p, ale pravé 720p je 1280x720 (logicky). Samozřejmě aby televize, či monitor dostal oficiální označení HD ready, musí splňovat daleko víc požadavků, ale co se čistě rozlišení týče, klasické 1280x1024 přehraje hry v 720p (HD ready) a bude mít nahoře i dole černé pruhy (jako kdyby koukal na film).

Odkaz ke komentáři

já hrál půl roku na crtčku od philipse ( 55cm ) .. hrál jsem na tom half lifa orange box a v klidu.. na nic jsem si nestěžoval.. pak heavenly sword kterej na tom taky vypadal dobře a zcela hratelně a pak jsem si zahrál bfbc2 po netu což se dalo ale neskutečně me sralo že jsem musel všechny pomalu hledat kvůli tomu rozlišení... ale taky se to kupodivu dalo sice s bídou a více smrtma ale dalo xD ..

a teď jsem si koupil 22'' monitor od benqu za 3.5k a to je paráda.. skoro vždycky když psko pustim tak se pomalu usměju na nabíhajcí menu protože jsem rád že mam ten monitor je to velké plus od té crt tv ... řekl bych že pokud si nemůžeš dovolit lcd/led/plasmu tak jdi rovnou do monitoru na trhu jich je moc pěkných za přijatelný ceny (:

btw co jsem koukal tak ps3ka má nějakej svůj upscale takže na full hd monitoru nejsou pruhy z 720p her (:

Odkaz ke komentáři

Hraju na 82cm Full HD LG lcdčku, sice není ledka, ale obraz je oproti HD Samsungu, na kterém jsem hrál předtím, o hodně lepší, 1. rozlišení a taky hodně kontrast a barvy. Ted se takové lcdčko dá pořídit i za 8000 a je skvělá... Ale nemám PS3 ale Xboxa...

Odkaz ke komentáři

Hraju na 82cm Full HD LG lcdčku, sice není ledka, ale obraz je oproti HD Samsungu, na kterém jsem hrál předtím, o hodně lepší, 1. rozlišení a taky hodně kontrast a barvy. Ted se takové lcdčko dá pořídit i za 8000 a je skvělá... Ale nemám PS3 ale Xboxa...

Jestli máš PS3 nebo Xko je skoro jedno, jde o to, že do 15 tisíc jde sehnat hodně velká telka se skvělym obrazem, takže je to vždy vidět.

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu