LegionCZE Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Zdravím, Sony-šílenci. Mám na vás dotaz. S tátou budem přestavovat barák. takže plánujem udělat obývák nebo můj pokoj jako menší promítací sál. Takže se chci zeptat, zda někdo neznáte nějakou dobrou sestavu 7 nebo 5 repráků, ale pozor, rád bych s funkcí BlueTooth, hodně písniček mám na mobilu, a budu to používat i jinak než na hraní. O peníze se teĎ moc nestarejte, je to spíš inspirace. Nejraději bych 7, ale neumím si to představit. Budu rád za každou radu, ohlas, nebo kritiku, díky :) Kdybyste nenašli s BT, klidně i bez, ale kdyby to šlo, chci to tam mít taky. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Být tebou, tak se spíše obrátím na forum hdmag.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Je to jen předběžný zájem, a spíš, aby to s PS3 fungovalo správně, ohledně tohoto nemám zkušenosti se zapojováním, ale mrknu, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Reprosoustava 5.1, kterou můžu za sebe doporučit všemi deseti, je Logitech Z-5500. Ale ty asi hledáš něco jiného že? Zkus na ně kouknout pro inspiraci na netu, s jinou sestavou nemám moc zkušenosti, ale tyhle jsou opravdu paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 ...aby to s PS3 fungovalo správně... aby to fungovalo musi to mit vstup na tenhle kabl a nebo propojeni HDMI ktery je myslim nutny pro novejsi kodeky DolbyTrueHD, DTSHD, atd... a s tim BT propojenim bych se moc netrapil to jde dokoupit dodatecne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 trotlos: Jak myslíš dokoupit? Díky za obrázek, ale nechápu, co myslíš připojením BT. Muselo by to mít USB vstup ne? A to nevím, jaký by k tomu byl přístup. Marwa: No chci to k TV, takže už velký, tyhle malý už mám. Chci něco pořádnýho, aby měli sousedi o zábavu postaráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 bt myslim bluetooth napr. tohle http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=508910 neco podobnyho dela myslim i Sony a urcite dalsi. Tohle je prvni ktery jsem nasel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 tak jsem zjistil ze moje domaci kino od Samsungu ma BT a ze si muzu poustet hudbu z mobilu :)) Kino mam propojene s PS3 optikou, a BT mi uzmoznuje poustet hudbu z mobilu. Takze zapojeni je snadne, ovladani primitivni a vse funguje bezvadne. Takze si jen najdi neco s vice bednama. Tohle mam doma : http://www.alza.cz/samsung-ht-x710-2-1-set-pro-domaci-kino-dvd-dvd-audio-divx-d106141.htm?kampan=adwords_longtail&gclid=CPXigKCztKMCFQM9Zgodgz9Kzg edit: je jasne ze nepotrebujes prehravac DVD/BR, ale vyuzijes to na PS3, pripadne radio (coaxialni vstup / nebo klasicka antena) + BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.