Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kino 5.1 nebo 7.1 s BT!

LegionCZE

Recommended Posts

Zdravím, Sony-šílenci. Mám na vás dotaz. S tátou budem přestavovat barák. takže plánujem udělat obývák nebo můj pokoj jako menší promítací sál. Takže se chci zeptat, zda někdo neznáte nějakou dobrou sestavu 7 nebo 5 repráků, ale pozor, rád bych s funkcí BlueTooth, hodně písniček mám na mobilu, a budu to používat i jinak než na hraní.

O peníze se teĎ moc nestarejte, je to spíš inspirace. Nejraději bych 7, ale neumím si to představit. Budu rád za každou radu, ohlas, nebo kritiku, díky :)

Kdybyste nenašli s BT, klidně i bez, ale kdyby to šlo, chci to tam mít taky.

Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trotlos: Jak myslíš dokoupit? Díky za obrázek, ale nechápu, co myslíš připojením BT.

Muselo by to mít USB vstup ne? A to nevím, jaký by k tomu byl přístup.

Marwa: No chci to k TV, takže už velký, tyhle malý už mám. Chci něco pořádnýho, aby měli sousedi o zábavu postaráno :D

Odkaz ke komentáři

tak jsem zjistil ze moje domaci kino od Samsungu ma BT a ze si muzu poustet hudbu z mobilu :)) Kino mam propojene s PS3 optikou, a BT mi uzmoznuje poustet hudbu z mobilu. Takze zapojeni je snadne, ovladani primitivni a vse funguje bezvadne.

Takze si jen najdi neco s vice bednama. Tohle mam doma : http://www.alza.cz/samsung-ht-x710-2-1-set-pro-domaci-kino-dvd-dvd-audio-divx-d106141.htm?kampan=adwords_longtail&gclid=CPXigKCztKMCFQM9Zgodgz9Kzg

edit: je jasne ze nepotrebujes prehravac DVD/BR, ale vyuzijes to na PS3, pripadne radio (coaxialni vstup / nebo klasicka antena) + BT.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu