Guest Emiliano Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Je někde navod na Devhook? Nebo poradil by mi nekdo?! BTW: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3182 --- tady ten navod neni!!! Poradte pls! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3207&start=0 tu je navod :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Nastaveni: UMD select - Vyber hry UMD mount - ISO anyumd UMD version - 2.xx Firmware - nejvisi verze co ti devhook nabizi CPU clock - cim visi tim lepsi (u devhook 0.44 jen 222/111) Boot select - reboot XMB Other - Remote CTRL - remote controller a pak uz jen strat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Emiliano Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 j dekuju... jen kam mam zkopirovat devhook? jako tu slozku MS_ROOT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Zlozku MS_ROOT nekopirujes nikam, takto sa oznacuje korenovy adresar pamatovky...jej obsah musis nakopirovat na kartu, 'dh" priamo do rootu a ostatne 2 subory do PSP/GAME/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Asi jsem idiot.Ale všude čtu jak používat devhook.To už znám dokonale.Ale co mám dělat s tím MS_ROOT?Je tam dh složka.Takže jestli jsem to dobře pochopil tak tohle zkopíruju přímo na tu kartu(ne do žádné složky).A pak je tam složka PSP.A s tím co??????Sory za moji blbost ,ale o tomhle jsem opravdu nikde nic nenašel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Asi jsem ****.Ale všude čtu jak používat devhook.To už znám dokonale.Ale co mám dělat s tím MS_ROOT?Je tam dh složka.Takže jestli jsem to dobře pochopil tak tohle zkopíruju přímo na tu kartu(ne do žádné složky).A pak je tam složka PSP.A s tím co??????Sory za moji blbost ,ale o tomhle jsem opravdu nikde nic nenašel..... jj...složku dh i PSP zkopíruj přímo na kartu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Tak díky.Rozjel jsem ten devhook a vidím 2.60.Po restartu zpět 1.50.Ale nevidím hru.To vlastně ještě nevím kam zkopírovat....A v nastavení devhook mi ani neumožní volbu v UMD select- ISO/CISO..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 hmmm...takze iso/cso hru nakopiruj do zlozky "ISO" ktoru vytvor priamo na karte ako to Ty hovoris, cize v Root. Ked tam budes mat nakopirovanu hru, Devhook Ti v UMD select da moznost vybrat si ju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 OK.Zkusím.Mimochodem ten fast loader běží bez jakýchkoliv problémů.Ale jak říkám.Tohle bude asi rukama... :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Tak je to tam.Mohu si vybrat přímo tu hru.Ale když všechno nastavím po spoštění devhook tak se má restartovat a on se vypne.Po opětovném spuštění je tam zpět 1.5.Nemůže se to mlátit s tím fast loader???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 A co mas v mechanice?Pokud film tak to nejde musis tam mit bud demo nebo hru.......pokud ani to nejde tak to delas nejak spatne......protoze vsem to jde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Je tam demo UMD.Tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Me to psalo to same, kdyz jsem mel v mechanice FILMEK jen me to hodilo do 2.60 menu a pak nic ale pak jsem ta zkusil dat demo a je to ok.....a mas vse v DH-vsechny slozky co byly u Devhook si dal do DH a pak devhook a devhook% si dal do PSP/GAME/?A pak sis dal nastaveni tak jak ma byt?A ISO hru s malym poctem pismen do ISO?Pokud ano.....tak uz nevim jak ti poradit, protoze jedine v tomhle byvaji chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Já se do 2.60 ani nedostanu. Po rozbalení toho devhook mám dvě složky. "dh" a "PSP".dh přímo do ROOT a PSP do PSP.Nic víc.Jen mně napadlo ,že to dh je malým písmem.Ale to asi nemá vliv.Nastavení dám přesně podle návodu a na konci start.Má dojít k restartu a nic.PSP se vypne.Hru mám ve složce ISO ,kterou jsem vytvořil v ROOT na paměťové kartě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Ještě pro upřesnění-Po rozbalení je tam složka MS_ROOT.A pak už ty dvě složky co jsem popsal výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Mas ICQ? Me je 281-260-680 nechci to resit pres tohle je to na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 MSN messenger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Jinak si to nainstaluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 MSN mam bazr@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 Lidi Electropunker pomohl a vše vyřešil.Běží to.Fachá to.Sice si se mnou musel připadat jak s trotlem ,ale dali jsme to a patří mu můj velký dík.Takže ještě jednou díííííííííííííííííííky :wink: :wink: :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2006 není zač, musíme si pomáhat :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Dawe01 Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 Pelase poradte mi nekdo jak na devhook!! me to nejde.... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 co ti nejde?podle dragonettiho návodu by mělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Dawe01 Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 nj ale kam mam nakopirovat ty slozky dh a psp,tool!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts