Guest Emiliano Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Je někde navod na Devhook? Nebo poradil by mi nekdo?! BTW: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3182 --- tady ten navod neni!!! Poradte pls!
Satharoth Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3207&start=0 tu je navod :!:
dragonetti Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Nastaveni: UMD select - Vyber hry UMD mount - ISO anyumd UMD version - 2.xx Firmware - nejvisi verze co ti devhook nabizi CPU clock - cim visi tim lepsi (u devhook 0.44 jen 222/111) Boot select - reboot XMB Other - Remote CTRL - remote controller a pak uz jen strat
Guest Emiliano Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 j dekuju... jen kam mam zkopirovat devhook? jako tu slozku MS_ROOT?
Satharoth Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Zlozku MS_ROOT nekopirujes nikam, takto sa oznacuje korenovy adresar pamatovky...jej obsah musis nakopirovat na kartu, 'dh" priamo do rootu a ostatne 2 subory do PSP/GAME/
Pasul Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Asi jsem idiot.Ale všude čtu jak používat devhook.To už znám dokonale.Ale co mám dělat s tím MS_ROOT?Je tam dh složka.Takže jestli jsem to dobře pochopil tak tohle zkopíruju přímo na tu kartu(ne do žádné složky).A pak je tam složka PSP.A s tím co??????Sory za moji blbost ,ale o tomhle jsem opravdu nikde nic nenašel.....
eskimo Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Asi jsem ****.Ale všude čtu jak používat devhook.To už znám dokonale.Ale co mám dělat s tím MS_ROOT?Je tam dh složka.Takže jestli jsem to dobře pochopil tak tohle zkopíruju přímo na tu kartu(ne do žádné složky).A pak je tam složka PSP.A s tím co??????Sory za moji blbost ,ale o tomhle jsem opravdu nikde nic nenašel..... jj...složku dh i PSP zkopíruj přímo na kartu....
Pasul Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Tak díky.Rozjel jsem ten devhook a vidím 2.60.Po restartu zpět 1.50.Ale nevidím hru.To vlastně ještě nevím kam zkopírovat....A v nastavení devhook mi ani neumožní volbu v UMD select- ISO/CISO.....
Satharoth Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 hmmm...takze iso/cso hru nakopiruj do zlozky "ISO" ktoru vytvor priamo na karte ako to Ty hovoris, cize v Root. Ked tam budes mat nakopirovanu hru, Devhook Ti v UMD select da moznost vybrat si ju.
Pasul Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 OK.Zkusím.Mimochodem ten fast loader běží bez jakýchkoliv problémů.Ale jak říkám.Tohle bude asi rukama... :mrgreen:
Pasul Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Tak je to tam.Mohu si vybrat přímo tu hru.Ale když všechno nastavím po spoštění devhook tak se má restartovat a on se vypne.Po opětovném spuštění je tam zpět 1.5.Nemůže se to mlátit s tím fast loader????????
Electropunker Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 A co mas v mechanice?Pokud film tak to nejde musis tam mit bud demo nebo hru.......pokud ani to nejde tak to delas nejak spatne......protoze vsem to jde :-)
Electropunker Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Me to psalo to same, kdyz jsem mel v mechanice FILMEK jen me to hodilo do 2.60 menu a pak nic ale pak jsem ta zkusil dat demo a je to ok.....a mas vse v DH-vsechny slozky co byly u Devhook si dal do DH a pak devhook a devhook% si dal do PSP/GAME/?A pak sis dal nastaveni tak jak ma byt?A ISO hru s malym poctem pismen do ISO?Pokud ano.....tak uz nevim jak ti poradit, protoze jedine v tomhle byvaji chyby.
Pasul Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Já se do 2.60 ani nedostanu. Po rozbalení toho devhook mám dvě složky. "dh" a "PSP".dh přímo do ROOT a PSP do PSP.Nic víc.Jen mně napadlo ,že to dh je malým písmem.Ale to asi nemá vliv.Nastavení dám přesně podle návodu a na konci start.Má dojít k restartu a nic.PSP se vypne.Hru mám ve složce ISO ,kterou jsem vytvořil v ROOT na paměťové kartě.
Pasul Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Ještě pro upřesnění-Po rozbalení je tam složka MS_ROOT.A pak už ty dvě složky co jsem popsal výše.
Electropunker Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Mas ICQ? Me je 281-260-680 nechci to resit pres tohle je to na dlouho
Pasul Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Lidi Electropunker pomohl a vše vyřešil.Běží to.Fachá to.Sice si se mnou musel připadat jak s trotlem ,ale dali jsme to a patří mu můj velký dík.Takže ještě jednou díííííííííííííííííííky :wink: :wink: :wink:
Guest Dawe01 Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Pelase poradte mi nekdo jak na devhook!! me to nejde.... :(
Guest Dawe01 Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 nj ale kam mam nakopirovat ty slozky dh a psp,tool!!!
Recommended Posts