Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 + PS3

Otázka

Odesláno

Zdravim,tak jsem prosel cele forum,podotykam od rana,uz mi z toho jebe,ale radeji vse projedu nez se rozhodnu,nicmene,mam preci jen dotaz. Chci si rozhodne poridit konzoli,predevsim na hry (o cenu nejde,je to uz stejne +- 1000-1500 ..

O co mi predevsim pujde,mam PC,slusny,nemam problem s novymi tituly,vse mi jede na plne,takze neni to z duvodu slabeho pc,proc si chci porizovat konz.,to jen na uvod. Mam propojen pc s tel (LED 82) obraz je super napriklad pri SBK10 a full grafice + max AA atd ...

Mam zajem hrat predevsim sportovni hry a závodni . Strategie,fps atd hraji na pc,proste mys je muj pritel v tomto smeru :) ..

Ocekavam od sportovnich her,to,co mi nemuze nabidnout pc,tzn daleko lepsi fyzika,next-gen .... jedna se mi o nhl,pes,fifa .. ze zavodnich jsem vice naklonen,pro ps3 (GT5) ... abych to upresnil, co se tyka PES,FIFA,NHL .. je snad nejaky rozdil v techto hrach na Xbox360 a PS3 ? Nebo je to naprosto totozne co se tyka hratelnosti? Dam jen priklad, "na xbox ma nhl lepe propracovane pohyby hracu nez na ps3 " ... myslim neco v tomto smyslu,nebo jsou si tituly rovny jak na ps3 tak xbox co se tyka propracovanosti ?

Prosim o radu od uzivatelu,kteri maji zkusenost s obema konz. .. dekuji za rady,snad jsem nepridal zbytecnou otazku,jak rikam,hledam o tom uz nejaky ten den ale odpoved na tuto otazku jsem nenasel ;)

Jde mi hlavne o hraní her(uvedene zanry),na filmy mam kino popripade HD tak PC,surfovani je PC. Od konzole chci jen zabavu.

Dekuji vsem :thumbup:

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No,tak jsem rad,ze nekteri z vas neprehledli v mem prispevku hratelnost :) ... Ano,je to o co mi jde,a spravne jak nekteri tady pisi, je hratelnost nekde jinde u sport. titulu oproti PC,a o to mi JDE. Vim ze grafika je nekde jinde,to mi nemusite zduraznovat,ja jsem zasranej PCkar ,ale jen me zajimalo,jak si na tom stoji tyto 2 konzole na titulech,ktere jsou na oba typy,nikoliv exkluzivky ktere jsou pro kazdy typ delane "na miru" ... ... :o)) Proto bylo v uvodu SPORTOVNI,ZAVODNI .. NHL,FIFA ...

Meridius : diky ;)

• 0
Odesláno

Já bych šel do xboxu a popravdě možná i do nějakého bazarového. Kupovat novou konzoli jako doplněk k PC hraní. Notabene jen ke sportovním hrám. Zvaž to. PS3 mi přijde, že díky kurzu měny nějako podražila. Nejlevnější ve slušném obchodě je za osmičku a uff...to je přecejen za konzoli, kterou chceš na hraní (kdejaký blu-ray přehrávač už dělá mnohem lepší službu) poněkud ranec. Připočti si HDMI kabel a nějakou hru a jsi pomalu na desítce. Novinky jsou většinou na xbox levnější. Nepatrně, ale jsou...alespoň mi přijde. Já nákup konzole taky zvažuju a popravdě se taky začínám klonit spíše k xboxu. A mám to v podstatě úplně stejně. PC je PC, ale já mám ještě navíc ten důvod, že tomu hraní už moc nedám.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu