bekulda Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Zdravím,můžete mi někdo stručně říct jaký je rozdíl mezi platinem a obyč.?Myslym tím stříbrnou krabičku s nápisem platinum a průhlednou krabičkou. Hledal sem to tu ale nic sem nenalezl... Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Zdravím,můžete mi někdo stručně říct jaký je rozdíl mezi platinem a obyč.?Myslym tím stříbrnou krabičku s nápisem platinum a průhlednou krabičkou.Hledal sem to tu ale nic sem nenalezl... Děkuji předem. jak uz pises....nic jen ta krabicka....popripade pak u nejakych her nevim jestli treba muze chybet nejakej kod na stahovani obsahu(treba u B:BC2 az bude platinum) ale jinak nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bekulda Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Dík moc,já jen koukal že ty "verze" platinum si držej víc hodnotu než v obyč krabičce jinak sem nic nespozoroval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 nevim jestli sem te dobre pochopil s tim ze platinum si drzej vic svou hodnotu spis by to melo byt naopak ne ? co sem videl tak platinovky byly vsude levnejsi jak neplatinum. jinak jak rekl kapr jen ta krabicka po pripade mozna potisk samotneho media. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bekulda Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Tahle právě že oni stojej mín ,ale držej si tu cenu ,zato ty obyč jsou draší a rychlejš strácej cenu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CAMson999 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Jakmile vychází platinum verze, tak neplatinum verze má stejnou cenu jako platinum.... Platinum verze je prostě nové vydání stejné hry, v nové krabičce + s ní příjde i snížení ceny. Po vydání platinové verze hry, se už nevyrábějí neplatinové edice, ale to nedělá z tý neplatinové edice raritku, a už vůbec ne, že by měla vyšší cenu. Pokud se v nějaké prodejně najde neplatinová verze nějaké hry s vyšší cenou, než je platinová verze, tak je to pěkně hloupá prodejna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Neplatinovky se běžně prodávají trochu dráž proto, že prostě líp vypadají a tak je o ně často větší zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Neplatinovky mají větší sběratelskou hodnotu, ne finanční, protože neplat. vypadá o několik tříd líp než platina, takže je o to větší zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Většinou platinové edice her koupíš levněji než neplatinum. Neplatinum vypadá lépe a když má někdo krásnou sbírku neplatinum her tak si nemůže dovolit koupit platinum verzi hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Dobré téma taky sem to moc nebral co je mezi němi jine nez obal .... vetsina mejch her je platinum ( vyšly mě daleko levněj ) ... mam jen 3 neplatinumky .... a jsou ohodně hezčí než platinum :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bekulda Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 :D,každej mele něco jinýho,promě je důležitý že de pouze o krabičku a né třeba o neúplnou hru atd. :),tímto všem děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SandysJr Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Podle mě se platinová verze vydává po prodeji určitého počtu kusů, nebo když překoná prodejní odhady, pak už maj vyděláno dost a aby přiměli lidi dál kupovat nový hry a nekupovali z druhý ruky tak vydají levnější platinovou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bekulda
Zdravím,můžete mi někdo stručně říct jaký je rozdíl mezi platinem a obyč.?Myslym tím stříbrnou krabičku s nápisem platinum a průhlednou krabičkou.
Hledal sem to tu ale nic sem nenalezl...
Děkuji předem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.