Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Gta 4

Sergey

Otázka

zdravim ;D mam dotaz, jestli mi pujde gta 4 na muj pc..

AMD Athlon X2 3800+ 2.5 ghz

Grafika: Geforce 8600GT 256MB pretaktovana..

RAM: 512 MB DDR2

otazka je tedy jestli mi pude gta4 na 512 mb ram ( rofl :cheesygrin: ) kamos to skousel s 1 jadrovim cpu amd sempron, geforce 7600GS 256mb, a 512 ram a prej ze mel asi 4 fps MAX, kdyz pridal dalsi 2 GB tak mel max 7 fps.. to low fps bylo podle me procakem a ne ramkou

kolik bych teda mohl mit tak fps? min a max... THX za odpovedi ;D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

GTA IV je hrozne spatne optimalizovany na PC. Kamos ma CPU 2.1 dual core, a 512 mb grafiku a seka se mu to nehorazne. Naopak ja jsem to dohral na 1.9 dual core a 128mb grafice a je to celkem plynule .Na kazdem PC se chova jinak. Ale jestli mas original, tak si stahni vsechny patche (je jich asi 6), znatelne zlepsi plynulost.

Odkaz ke komentáři

• 0

Dokup aspon tu ramku jinkak to ani nezkoušej. Grafiku mam stejnou akorát 512mb procesor mam Intel core 2 duo 2.1ghz a 2gb ram a seká se to i na nejhorší-je pravda že sem nestahoval ani patche, protože jsem z toho byl tak otrávenej že sem si řek s*ru na to!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu