Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s kousanim obrazu u akcnich her !!!

SmokeXXLcz

Otázka

Ahoj, nedavno jsem si poridil novou TV "http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE46B750U1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail" a k ni PS3. Vse jsem zapojil (doufam) spravne. Bohuzel kdyz hraji napr. Assassins Creed II tak se chvilkama obraz kouse, proste se seka. U filmu prehranych pres PS3 jede vse OK. Netusite v cem je problem ?? Strasne mi to vadi, kdyz skacu po strechach a sem tam se to kouse, jako kdyby to melo chvilemi 5 fps. Opravdu netusim cim to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

SmokeXXLcz..

Ahoj. Pokud jde o to kousání/sekání, dělá to Tvoje PlayStation 3 jen u tý hry Assassin Creed 2 nebo u všech her? Pokud Ti to dělá jen u týhle konkrétní hry, tak to určitě na reklamaci přístroje není.

Jinak to "přeinstalování", který Ti radí Sumachr vyzkoušej, určitě tím nic nezkazíš ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkus u hry, která Tě "zlobí" vymazat všechno co je s tou hrou spojený (od sejvů až po instalaci hry, instalovala-li se na harddisk) a znova se pusť do hry, tj. nový save, nová instalace, nový update atd..

Pro jistotu si, ale předem ty savy ulož na USB flashku nebo nějakou paměťovou kartu, to pro případ, že by všechno to mazání nemělo na chod hry vliv a ty si tak zbytečně nepřišel o to, co už si nahrál.

Jelikož jsem hru AC2 ještě nehrál, tak těžko říct, co máš přesně na mysli tím sekáním. Jde opravdu o nějaký vteřinový zamrzání nebo o občasný zpomalování, zakolísání rychlosti při určitých scénách?

Jestli Ti tohle vymazání nepomůže, tak je možný, že jde o nějakou "chybu" v určitých pasážích hry, ale to by musel člověk vidět na vlastní oči. Máš Tvojí PlayStation 3 připojenou k internetu? Pokud ne, tak se připoj a spusť hru, je možný, že na ní mohl vyjít nějaký opravný patch, který případnou "chybu" napravil. Víc Ti v tomhle směru bohužel neporadím, potíže při hraní nemívám...

Jinak přeju brzký uzdravení ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Uz jsem zkousel i formatovat dask a bohuzel to nepomohlo. Nevim proc, ale psalo se ze savy nejdou zkopirovat, takze se mi taky smazaly a tim padem i kdyz jsem to dohral, tak jsem zase na zacatku :cry:

Projevuje se to kolisanim, nikoli zamrzanim.

PS3 mam pripojen pres Wifi a patch se nejaky stahoval a opet to nepomohlo.

Odkaz ke komentáři

• 0
Mam nove PS3(slim) pripojeny pres HDMI. Takze bych to mel hodit na reklamaci ??

zdravím, bohužel tohle ti nikde nevyreklamují. celý problém je v tom že AC2 je fakt dost špatně optimalizované a to sekání obrazu se nazývá tearing a žádné řešení na to neexistuje, krom jednoho: hrát buď na CRT televizi a nebo prostě při té hře mít povolené jen rozlišení 576p.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu