sodak Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Zdar všichni, potřebuji dalších 7 lidí, kteří také chtějí trofej ze stadionu Wilcats ve hře burnout paradise tak komentujte nebo mi napište zprávu....zatím se přihlásily : 1. sodak - PSN sodak11 2. Logistickman - PSN Phunkhouse 3. Koldop306 - PSN koldop306 4. deepthroat - PSN deep_throatCZE 5. LegionCZE - PSN LegionCZ 6. Srig - PSN The_SRIG 7. petr - PSN TermSCC 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Já bych určitě šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldop306 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 hlásím se do služby kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Trofej už mám, ale rád vám pomůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Napiš mě tam, LegionCZ Stačí říct, teď to hraju často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Takže už je nás 5 a potřebuji už jen 3 hráče pak až nás bude 8 všem napíšu zprávu kdy to bude, pokud se přihlásí zbylý 3 hráči do výkendu tak to uděláme v neděli třeba v 11 jestli to někomu nevyhovuje napište mi a já to změním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Já osobně bych to udělal dřív, přijde mi to zbytečný dělat takhle pozdě, ale proč ne, myslim že bych čas našel. Zeptám se pár lidí jestli by mohli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Ja budu hru mit v pondeli presne za tyden. Kdyby to slo, tak semnou pocitejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Tuhle trofej dáš v pohodě i bez pomoci, stačí abys hru založil a počkal až bude plno a pak vyber misi kdy se začíná na stadionu, pokud nechytneš ňákýho pitomce co si bude jezdit někde kolem tak jí máš, já sem to udělal takhle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 taky ti pomůžu pak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Takže už je nás 7 zbývá jen 1 hráč, udělali by jsme to tedy v pondělí třeba v 17,00 , ale pokud by se ozvali ještě 2 hráči dříve tak by jsem ho nahradili sriga (sory) a uděláme to dříve třeba hned druhý den pak sem napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldop306 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jojo snad budu moct :-) ale problém nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ten čas mi vyhovuje, chápu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Hlásí se tedy ještě někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Notak lidi už jen jeden hráč.....bude to v pondělí jestli se přihlásí zbývající hráč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Chci se vám omluvit, protože hra mi do teď stále nepřišla a dnes asi už ani nepřijde. Možná zítra, ale nechci nic slibovat. Jestli to teda budete dnes konat , tak bohužel se mnou nepočítejte. Omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Ok people, domluvte nějakej čas, a já se někoho zeptám. Ale potřebuju ten čas, abych se s nim domluvil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Snad hra zítra přijde, ale nechci nic slibovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Hele nemusí vás bejt přesně 8, stejně se určitě někdo nedostaví. Do hry se 6 hráči se určitě během chvíle někdo připojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 My jsme se nesešli ani dva jak tak koukám, nikdo se o to nepostaral (hádal jsem, že to uděla autor tématu), takže je to skoro jedno. Buď to dohodněte a dodržte, nebo mě vyškrtněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Hra mi dnes přišla. Co to třeba udělat zítra ve 15:00. Souhlasíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Sory já jsem tu nebyl tak potřebujem jěště jednoho hráče na tu trofej a uděláme to zítra třeba v 17,00 souhlas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Zrovna mi napsal poslední hráč...bude to ted zítra v 17,00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Dobře zítra v 17:00. Napište mi na PSN. The_SRIG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Tak dneska se to nějak nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.