mekin Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 xbox mi ruší digitální signál na tv, když mám xbox zaplý a přepnu na nějakej program, třeba se jen kouknout co dávaj tak je strašně rušenej(hrozně rozkostičkovanej). xko mám připojený přes hdmi. stavá se to taky někomu?? popř co poradíte? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Nekoukej na televizi, když hraješ ... nejjednodušší řešení :P. Snad máš televizní program ... mě se to nestává, Xko mam od TV asi 5 metrů. Nedělá to ovladač? Doporučuju vyzkoušet drátový. //@nero23: Na tvou radu? Jen jsi to zopakoval po mně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 já mám xko metr od TV mám jak drátový tak bezdrátový ovladač a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 ovladač to nedělá a xko mam taky asi 1m pod telkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Tak se na to vyser. :D Třeba když sem teď byl na dovolený, tak televizi rušila lednička, když sem ji otevřel. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 no mne to nijak nerusi a mam starou tv jeste na chinche a xko mam pod ni asi 10 cm a nic se nedeje ale kdys zapnu hardisk (ne ten co se dava xku zboku) tak kdys se roztoci tak mi po tv behaj takovy bily kosticky ale na obrazu xka to neni jenom kdys prepnu na satelit jinak skus treba odpojit hdd od xka jestli ho mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Když se chceš dívat na televizi tak prodej xbox a nebo si kup program to je takova věc je to jako časopis a v tom jsou napsaný pořady víš a filmy které budou v televizi ani to netojí moc peněz nebo na seznam.cz mas taky program. :wohow:To je co doufam ze das na mou radu.Pak napiš jak ses rozhodl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 To bude chyba někde jinde. Mám lcd a xko 10cm před ní,a můžu mít puštěný xko a koukat na tv a nic se neděje... Obraz se většinou kostičkuje když má slabej signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =Trolik= Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Heh me to taky nerusi, nevim proc ale kdyz mam zapnute xko a prepnu tv na digital tak se mi automaticky uspi xko :-) propojeno s HDMI a tv samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 stava se to kdyz prepnu na xbox(vstup hdmi) a zpátky na televizi. jinak když xbox bezi a dívám se na telku a ještě jsem to nepřepl tak to neruší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
xbox mi ruší digitální signál na tv, když mám xbox zaplý a přepnu na nějakej program, třeba se jen kouknout co dávaj tak je strašně rušenej(hrozně rozkostičkovanej). xko mám připojený přes hdmi.
stavá se to taky někomu?? popř co poradíte?
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.