jandas99nail Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zdravím chtěl bych začít s konzolema tudíž ps3, mám možnost koupit ps3 60 GB celkem levně ale chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi touto 60GB verzí a dejme tomu dnešním 250GB Slim verzím (krom ceny a vetšího HDD :D) děkuji předem Jandas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 tak za prvé je větší. Má celkem 4 usb sloty a čtečku paměťových karet. Dej si hlavně pozor na to jestli je v záruce. Já mám za 3 roky už čtvrtou konzoli (3 reklamace). Jsou docela poruchové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zdravím chtěl bych začít s konzolema tudíž ps3, mám možnost koupit ps3 60 GB celkem levně ale chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi touto 60GB verzí a dejme tomu dnešním 250GB Slim verzím (krom ceny a vetšího HDD :D) děkuji předem Jandas 60GB verze je ta prvni..ma navic ctecku karet v prednim krytu a 4x USB ...a taky ma jako jedina moznost prehravat hry z PS2...ale nevyhoda je ze uz je stara a muzes chytnout spatnou ktera ti hned odejde....SLIM je novejsi mensi min zere diky 45nm CPU(60GB ma 90nm)min se zahriva ale zase nemuze prehravat PS2 hry nema ctecku karet a jen 2x USB ja mam PS3 Fat 80Gb a nestezuju si :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandas99nail Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 aha no v zaruce už neni, takže asi nebudu brat no :D Jinak pak co tu koukam tak je tu i na prodej Slim 120GB nevíš jak jsou na tom ty s poruchovostí? ( no i když to by ještě v zaruce melo bejt ale i tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Ja mam PS3 60GB verzi a mel jsem zatim jen jednu reklamaci a to tu ze my odesel laser... a to presne pred ukoncenim zaruky :) Tak ze me to nestalo ani cent..., jinak pokud zajistis chlazeni tak by se ti nemelo nikdy stat ze by ti 60GB verze odesla treba diky prehrati a podobne... chlazeni nakup treba zde: http://www.excheap.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Pokud máš doma PS2 hry, bude se ti to hodit, i když by na to bylo lepší koupit rovnou PS2 Krom čtečky karet, je jediný rozdíl ve velikosti, a zahřívání, je to poměrně starý typ, takže má problémy s teplotou. O USB se nezmiňuju, protože není problém za stovku koupitt USB HUB, třeba na 4. Jinak, externí chlazení je dobrý nápad, u 60GB se to hodí. Jakou máš možnost koupě, nové nebo bazarové PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.