jandas99nail Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 Zdravím chtěl bych začít s konzolema tudíž ps3, mám možnost koupit ps3 60 GB celkem levně ale chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi touto 60GB verzí a dejme tomu dnešním 250GB Slim verzím (krom ceny a vetšího HDD :D) děkuji předem Jandas Citovat
gulfstrem Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 tak za prvé je větší. Má celkem 4 usb sloty a čtečku paměťových karet. Dej si hlavně pozor na to jestli je v záruce. Já mám za 3 roky už čtvrtou konzoli (3 reklamace). Jsou docela poruchové. Citovat
Kapr Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 jandas99nail napsal: Zdravím chtěl bych začít s konzolema tudíž ps3, mám možnost koupit ps3 60 GB celkem levně ale chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi touto 60GB verzí a dejme tomu dnešním 250GB Slim verzím (krom ceny a vetšího HDD :D) děkuji předem Jandas 60GB verze je ta prvni..ma navic ctecku karet v prednim krytu a 4x USB ...a taky ma jako jedina moznost prehravat hry z PS2...ale nevyhoda je ze uz je stara a muzes chytnout spatnou ktera ti hned odejde....SLIM je novejsi mensi min zere diky 45nm CPU(60GB ma 90nm)min se zahriva ale zase nemuze prehravat PS2 hry nema ctecku karet a jen 2x USB ja mam PS3 Fat 80Gb a nestezuju si :) Citovat
jandas99nail Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 aha no v zaruce už neni, takže asi nebudu brat no :D Jinak pak co tu koukam tak je tu i na prodej Slim 120GB nevíš jak jsou na tom ty s poruchovostí? ( no i když to by ještě v zaruce melo bejt ale i tak) Citovat
riddle Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 Ja mam PS3 60GB verzi a mel jsem zatim jen jednu reklamaci a to tu ze my odesel laser... a to presne pred ukoncenim zaruky :) Tak ze me to nestalo ani cent..., jinak pokud zajistis chlazeni tak by se ti nemelo nikdy stat ze by ti 60GB verze odesla treba diky prehrati a podobne... chlazeni nakup treba zde: http://www.excheap.com Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 Pokud máš doma PS2 hry, bude se ti to hodit, i když by na to bylo lepší koupit rovnou PS2 Krom čtečky karet, je jediný rozdíl ve velikosti, a zahřívání, je to poměrně starý typ, takže má problémy s teplotou. O USB se nezmiňuju, protože není problém za stovku koupitt USB HUB, třeba na 4. Jinak, externí chlazení je dobrý nápad, u 60GB se to hodí. Jakou máš možnost koupě, nové nebo bazarové PS3? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.