ihaveyou Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Mám problém bratr dal papir do ps3 a potřebuju ho vyndat jak ho vybrám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 jako do mechaniky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zkusil bych velmi velmi opatrně pinzetou, potom velmi velmi opatrně vysavačem, na kterém měj takový ten nástavec ve tvaru trubičky, aby to mělo lepší tah a menší rozptyl. Ale jak říkám, opatrně:), PS3 je sofistikovaná elektronika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Brácha si asi plete PS3 s Kopírkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Omylem jsem vyndal HDD a když ho dám zpět a zapnu ps3 tak to ukáže harddisk file system is corrupted and will be restored co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 No koukám, že máš strašně problémů:D S papírem bych šel do servisu, jestli by ti ho nevyndali... asi bude potřeba rozebrat mechaniku. No a problém s HDD... Jedině zformátovat hdd v PS3 nebo by ti mohlo pomoct připojit HDD k PC a pomkocí programu na ps3-hax z něj stáhnout data aby jsi o vše nepřišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 nákej vyzkoušenej servis v praze neznáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Tak zítra s tím jdu do Servis-konzoli.cz je to taky v Praze a pár zastávek odemě, co na to říkáte? řeknu že mi tam bratr dal papírek že bych ho potřeboval z mechaniky vyndat a že pokud by mi mohli udělat zálohu hdd a zformátovat ho a vložit zálohu myslíte že to mám správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Fakt ti to nezávidim :D. Zkus jedině pinzetou nebo tim vysavačem jak tu bylo řečeno, ale pokud je zmačkaný, máš průser. Takže do servisu. S HDD - omylem ? Seš prostě šikovnej :D. Zkus ten formát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafioso Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 vyhod ho z okna , rodice ti zacalujou novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 vyhod ho z okna , rodice ti zacalujou novej omlouvám se za výrazy : Ty napiš mi adresu a přijedu si s tebou pár věcí vyřídit, co si to tu dovoluješ na foru, uděluješ komenty za obchody které neproběhli, píšeš stupidní odpovědi na dotazy lidí který potřebují pořadnou radu odborníků zde na foru, ne žádných lamáků jako si TY! Tento příspěvek : " vyhod ho z okna, rodice ti zacalujou novej " Ty musíš být genius, že jsi tohle vymyslel twl :D Prostě další puberťák s bohatýma rodičema viď ? Už sem laskavě nepiš, pokud si chceš něco vyřídit tak PM odepíšu ihned!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 ... Čéče, bratr si to spíš spletl se skartovačkou, ne? =D Mimochodem, radši to nezkoušej vyndat. Z vlastní zkušenost vím, že mladší sourozenci jsou nevyzpytatelný, co se týče strkání věcí do jiných věcí. Moje mechaniky by mohli povídat... Takže to přenech servisu, budeš mít jistotu, a navíc... Dorazit to ještě ty sám, tak budeš hodně hořkej (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 ...Čéče, bratr si to spíš spletl se skartovačkou, ne? =D Mimochodem, radši to nezkoušej vyndat. Z vlastní zkušenost vím, že mladší sourozenci jsou nevyzpytatelný, co se týče strkání věcí do jiných věcí. Moje mechaniky by mohli povídat... Takže to přenech servisu, budeš mít jistotu, a navíc... Dorazit to ještě ty sám, tak budeš hodně hořkej (: Zkoušel jsem to vyndat ale bez úspěchu pudu s tim do servisu prý za to budou chtít 400kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Emo5 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 dneska se mi během hry sama vypnula PS3 a teď když ji chci zapnout, dioda jen zeleně problikne a poté bliká neustále červeně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 dneska se mi během hry sama vypnula PS3 a teď když ji chci zapnout, dioda jen zeleně problikne a poté bliká neustále červeně... máš PS3 jaké? Fat ? Slim? Jinak k mému problémů : vše je vyřešeno, v servisu mi vyměnili podavač disků a vše jede dobře ale při dvd se to ze začátku více roztočí a pak je to v normálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Emo5 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 máš PS3 jaké? Fat ? Slim?Jinak k mému problémů : vše je vyřešeno, v servisu mi vyměnili podavač disků a vše jede dobře ale při dvd se to ze začátku více roztočí a pak je to v normálu. fat... Zpráva je příliš krátká. Zpráva musí blablabla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ihaveyou
Mám problém bratr dal papir do ps3 a potřebuju ho vyndat jak ho vybrám ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.