Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 slim problem

ihaveyou

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No koukám, že máš strašně problémů:D S papírem bych šel do servisu, jestli by ti ho nevyndali... asi bude potřeba rozebrat mechaniku. No a problém s HDD... Jedině zformátovat hdd v PS3 nebo by ti mohlo pomoct připojit HDD k PC a pomkocí programu na ps3-hax z něj stáhnout data aby jsi o vše nepřišel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Tak zítra s tím jdu do Servis-konzoli.cz je to taky v Praze a pár zastávek odemě, co na to říkáte?

řeknu že mi tam bratr dal papírek že bych ho potřeboval z mechaniky vyndat a že pokud by mi mohli udělat zálohu hdd a zformátovat ho a vložit zálohu

myslíte že to mám správně?

Odkaz ke komentáři

• 0
vyhod ho z okna , rodice ti zacalujou novej

omlouvám se za výrazy :

Ty napiš mi adresu a přijedu si s tebou pár věcí vyřídit, co si to tu dovoluješ na foru, uděluješ komenty za obchody které neproběhli, píšeš stupidní odpovědi na dotazy lidí který potřebují pořadnou radu odborníků zde na foru, ne žádných lamáků jako si TY!

Tento příspěvek :

" vyhod ho z okna, rodice ti zacalujou novej "

Ty musíš být genius, že jsi tohle vymyslel twl :D

Prostě další puberťák s bohatýma rodičema viď ?

Už sem laskavě nepiš, pokud si chceš něco vyřídit tak PM odepíšu ihned!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

...

Čéče, bratr si to spíš spletl se skartovačkou, ne? =D

Mimochodem, radši to nezkoušej vyndat. Z vlastní zkušenost vím, že mladší sourozenci jsou nevyzpytatelný, co se týče strkání věcí do jiných věcí. Moje mechaniky by mohli povídat... Takže to přenech servisu, budeš mít jistotu, a navíc... Dorazit to ještě ty sám, tak budeš hodně hořkej (:

Odkaz ke komentáři

• 0
...

Čéče, bratr si to spíš spletl se skartovačkou, ne? =D

Mimochodem, radši to nezkoušej vyndat. Z vlastní zkušenost vím, že mladší sourozenci jsou nevyzpytatelný, co se týče strkání věcí do jiných věcí. Moje mechaniky by mohli povídat... Takže to přenech servisu, budeš mít jistotu, a navíc... Dorazit to ještě ty sám, tak budeš hodně hořkej (:

Zkoušel jsem to vyndat ale bez úspěchu pudu s tim do servisu prý za to budou chtít 400kč

Odkaz ke komentáři

• 0
dneska se mi během hry sama vypnula PS3 a teď když ji chci zapnout, dioda jen zeleně problikne a poté bliká neustále červeně...

máš PS3 jaké? Fat ? Slim?

Jinak k mému problémů : vše je vyřešeno, v servisu mi vyměnili podavač disků a vše jede dobře ale při dvd se to ze začátku více roztočí a pak je to v normálu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu