sttanleycz Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 zdravim dnes jsem jsi kooupil kupon ze jsi stahnu mapy stimulus to jse udelal a i naistaloval ale kdyz jdu hrat multak tak tam nejsou nactene jakto co jsem udelal spatne????jaky je spravny postup pri stahovani map dekuji moc vsem za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sttanleycz Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 nokdo nevi ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Mas to z Cz store na Cz verzi hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sttanleycz Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 jo to nevim kde to mam hledat moc jse v tom neviznam mam cod v anglictine tak nevim stahnul jsem vsechno mozny a stejnak to nejde tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 podívej se na hřbet obalu hry, já tam mám BLES 00683 ... Pak jsem šel do storu, koupil mapy a pak jsem vypral ten soubor, kterej tam měl BLES 00683 .. Takže je dost možný žes stáhnul soubor na špatnou verzi ... Cz verzi hry poznáš právě podle toho BLES.. pokud máš BLUS, BCES atd tak je to jiná verze a mapy ti na ni nepujdou, pokud teda na Storu nejsou i mapy pro tuhle verzi, po tom jsem nepátral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sttanleycz Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ja mam blus sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Tak si to zkus třeba tady na foru vyměnit s někym, za evrposkou verzi. Já to tak udělal s Burnout Paradise. Ale přijdeš o všechny savy, já o ně přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 cus... poukud budes mit zajem, tak mam volny sloty stimulus packu na americkou verzi hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.