jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Zdravím uz se objevila mafia 2 demo na steamu...tak vsichni stahujte, a piste sem nejake vecicky co se vam v tom libi a nelibi atd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Rano sem ho dohral docela me to zklamalo.Hlavne stale se opakujici hlasky,blbost policie a nemoznost plavat.Ale na druhou stranu mesto vypada docela hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 nemoznost plavat?! kurec tak to mne stve teda.... uz se dokoncuje stahovani tak to zkusim taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Hm.. Policajti sou blbý jak krabička od sirek. Nabouram do auta to auto(moje né!) se rozjede víc a napálí to do policajtů a co myslíte že udělaj policajti.. pudou po mě? ani náhodou. Šli po tom kdo jim do toho naboural a vylezli z auta + ho ještě zabili(pěknej headshot :-D) a ženskou z toho auta zabili taky a při tom všem sem za to moh já.. prostě trapas :D EDIT: tomu se nejde nesmát :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 To je fakt policajti moc chytri nejsou a ty jejich hlasky z vysilacky se k nim moc nehodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 sem jenom namířil brokovnicí na prodavače v obchodě se zbranema a hned to do me napral.....hustýýý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Snad i to že to úplně "překonzolovali" mě štve. Dřív sem si zašel do lékárničky pro něco a teď sem zachvíli zase fit ... hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jakto že tam nemam CZ dabing ? mam tam jen eng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Abys měl CZ dubbing, musíš mít češtinu nastavenou jako jazyk ve Steamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jo a .. pravym na myši -> properties -> language -> Czech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Na pc to ma hrozny ovladani jako doufam ze na ps3 to bude krapet neco jinyho du to zkusit jeste jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Neni to tak "hrozný" ale fakt to mohlo bejt lepší sakra!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 GTA v 50. letech... auta skáčou 5 metrů vysoko, plavou jak lodě... grafika pěkná, ale žádná hitparáda na to jak to dělali dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 čekal sem toho víc než předělaný GTA IV :D EDIT: Ale j pravda že se to neseká jako GTA IV (Myslim že je to pravda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Co jsme ale mohli čekat , když to dělali zku*vení Amíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Souhlas, na to jak to dělali dlouho tak je to celkem odfláklý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Souhlas! opravdoví češi by to dokázali líp než nějaký blbý 2K!!!! sem z toho nas*anej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jede vám českej dabing ?:D mě ani ne a na steamu ho nastavenej mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Musíš mít Steam hozenej do CZ režimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Na PC mě to nebavilo, blbé ovládání a tak dále, ale na Xboxu je to o něčem jiném. O čem to mluvíte? Američani tuhle hru nedělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jo kdyby nebyly některý konzole tak by pro ně nemuseli dělat mafii 2 a mohli udělat super mafii na PC :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 nuguien - píšu že na steamu ju mám nastavenou :D formeláku : a kdo to dělal - Maďaři ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 nuguien - píšu že na steamu ju mám nastavenou :D... Máš Steam v CZ jako texty atd + v properties u hry nastavený lang na CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 jo mám :D a furt nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Tak to nevim.Zkus to ještě někde ve hře nastavit... jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.