stevens129 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ahoj Mám problém s Hyper cam 2 dám ať natáčí celou plochu (de o program co zachytává obraz v počítači do avi.) zapnu hru-skoušel jsem-Thaw,Srs-pak až natočím co jsem chtěl stopnu natáčení a dám play ať se podívám co jsem natočil dívám se na video ve Windows Media Player a když jede video tak mi u obou her děla tohle zapnu natáčet obrazovku to zachytne vpohodě ale pak jak dám hru a pak jak se na to video dívám zachycuje to jen obrazovku ale když zapnu hru obraz zčerná-ve videu.I u Thaw i u Srs Když to shrnu:Vpohodě vše natočím.Pustím video dokuď mám ve videu plochu vpoho,zapnu hru a obraz videa je černý hraje jen hudba-vše ve videu !. Co s tím Edit:a Hyper camem to asi není protože když v obou hrách taky něco vyfotím a pak to dám do malování taky je tam obrazovka černá (fotil jsem talčítkem print screen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.