Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 80 gb ?

spectic

Otázka

Zdravim. Hledal jsem to tu, ale nenašel. Potřeboval bych objektivní názor na věc. Vážně uvažuji o koupi ps3 a chci se zeptat, jestli je veliký rozdíl v 80 GB FAT verzi a 250 GB slim verzi. Samozřejmě si uvědomuji menší rozměry a větší HDD. FAT verze se mi líbí víc, dá se sehnat levněji a velikost HDD moc neřeším, protože hry budu spouštět z BD a tak tam není nějak moc co ukládat. Spíše mě zajímá otázka spolehlivosti oproti novým verzím. Mám strach, abych si starší 80 GB ps3 nepořídil a za půl roku by klekla. Taktéž otázka chlazení. Předem dík :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

NO chlazeni by melo byt lepsi u fat protoze je vetsi ale myslim ze to vyjde nastejno.Ja mel fat 60gb,40gb a ted mam slim jedinej rozdil sem zaznamenal v hlucnosti na tom je slim mnohem lepe.Jinak sis uz odpovedel sam a pokud nemas starou 60gb tak se myslim bat nemusis ze ti za pul roku odejde tak jako tak bych ps3 bez zarucaku rozhodne nekoupil.

Odkaz ke komentáři

• 0

80gb - vetrak je lehce slyset ale nijak co by vadilo pri delsi zatezi zacne funet trosku vic ale nicemu to nevadi ani v nocnich hodinach

250gb - o tyhle masine skoro ani nevim chlazeni opravdu paradni. Problem je jen s dost hlasitym praskanim (takhle praskat jsem slysel snad jen auto po tom co jsem mu dal trosku napit:-)) ) ktere je nastesti jen pri zapnuti/vypnuti a naslednem ohrivani/ochlazovani PS3

60gb - hned po zapnuti je lehce slyset ale nic co by vadilo po par minutach prepne na druhou rychlost ktera je ok. Po zapnuti hry a nekolika malo minutach/sekundach prepne na dalsi rychlost kterou uz clovek vnima a treba v noci pri stahnutem zvuku je to problem. Ovsem to nejlepsi divadlo zacina po dlasich nekolika minutach hrani kdy prepne na dalsi rychlost a to uz leze dost na nervy a verim tomu ze pri delsim poslechu z toho nekoho muze rozbolet hlava... neni muj pripad audio mam dost nahlas takze vetrak nevetrak...:-)

60 a mozna i 80 verze uz na prvni rychlost jsou hlucnejsi nebo na stejne urovni jako 250 pri zatezi a hrani :-(

Odkaz ke komentáři

• 0

Osobně bych z FAT PS trojek nedoporučoval verze pod 80 GB, protože už s nima mohou být problémy, a mohou být i slyšet, ale nemám s tím zkušenosti. Kamarád má 80GB, tak to trochu znám, ale 60GB ne, nicméně podle ohlasů to taky není problém. Co se týče HDD, to bych to moc nehrotil, kdykoli můžeš poměrně levně koupit větší, a výměnu zvládneš sám. Osobně mám Slim 250GB, a krom praskání (což teda nepobírám, ale co) o tom skoro nevim.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu