sodak Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 čau chci se zeptat jestli ještě někdo tuto hru, tedy Uncharted 2 : Among Thieves hraje online...udělám tu seznam aktivních hráčů : 1. sodak - PSN sodak11 2. evilive04 - PSN evilive04CZ 3. Srig - PSN The_SRIG 4. taurus - PSN rohlik78 5. saza - PSN saza73CZ 6. Gazz - PSN GazzCZ 7. zdenek_t - PSN Mephis 8. RiWiX - PSN RiWiX_CZ 9. LegionCZE - PSN LegionCZ 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Tak až jí umeješ tak si zapaříme.evilive04CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Teď o prázdninách moc u ps3 nejsem, ale po prázdninách si zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 rohlik78 .......navykovy multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 saza73CZ zatím chvíli ale snažím se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gazz Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 GazzCZ pařim to chvíli, ještě mi to moc nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Taky mě tam přidej PSN ID: Mephis, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Jeden takovej seznam tu už je, přidal jsem si všech 30 lidí a aktivně nehrál nikdo... takže RiWiX_CZ, hraju s kamarády takřka denně, takže si mě klidně přidejte, ale skutečně nemam rád, když někdo napíše, že hraje a pak ho nevidím ve hře půl roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 LegionCZ ale upozorňuji, nehraji to aktivně, pouze to mám, hraju teĎ jiný hry, ale rád si to zahraju. Takže když byste si se mnou chtělu zahrát, napište mi, sám od sebe to nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 PSN : Tullvan ,teď hraju každej den,kdybych hrál něco jinýho tak napište a půjdu zahrát. Headset mám. Mám ten Coop DLC balíček a budu dokupovat i ten zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Vlco77 muzete se mnou pocitat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 rád bych hral ale mě píše že nemám nějaký DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 PSN: Maatt54 Klidně zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Čus, multak hraju tez, ale jen kdyz mi nejde kampan :) rozhodne si me pripis. nick mam v podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Nehraju často na PS3 ale přesto si mě přidejte, PSN: rwz457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 taky bych zahrál ale mě se to pořád jen připojuje a nic víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 čau, potřeboval bych někoho kdo mi pomůže dohrát coop na hard a crushing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan6879 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 hrajete jeste?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Já rozhodně hraju - hodně často. Přidejte si mě - SQUITTERcz ... 42 level Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jsem pravidelný hráč této pecky fakt návykový mulťák...když tak mě napiš přezdívka Zbranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.