brians Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ahoj, Mám takový vetší problém a už vůbec si nevím sním rady :((( Stáhnul jsem si doplněk ke hře aliens vs predator 2010 na vytváření vlastních servrů (Tools aliens vs predator dedicated server). Takže postupuji podle návodu který je dodáván s tímto programem. Postup je cituji: 3. Quickstart Guide ------------------------------------------------ i) Launch the dedicated server application ii) Add a map to the map rotation, for example: > addmap Jungle DM iii) Start the server: > host -Problém: Tohle přesně udělám pak spustím hru aliens vs predator 2010 pak dám volbu player match, Browse game, A vyberu Server type: Dedicated Internet potvrdím browse. A najdu v seznamu servrů ten svůj vlastní kterým jsem vytvořil díky nastroji: (Tools aliens vs predator dedicated server). Takže se bez problému na něj připojím a čekám na další hráče ty se připojí taky bez problému pak tedy zadam do conslole v nástroji: (Tools aliens vs predator dedicated server) příkaz: START GAME a v tu chvíli hra začne. Během načítání hry mě a hráčům co se připojili na můj server hra spadne s chybovou hláškou: Time Out (Vypršel šasový limit) Prosim vás pomožte mi co s tím mám dělat. Game I played in this group: - Motherboard: ASUS P5Q PREMIUM, Intel P45 Crossfire. -Hard-disk: 1000 gigabytes -Source: ATX 600 watts -Processor: Intel Core 2 Duo E8600 3.3 GHz -RAM: 4x1024 4GB DDR2 -Graphics card: ATi Radeon SAPPHIRE HD 5870 1 GB DDR5 4800MHz -OS: Windows 7 Ultimate Directx 11 Internet: O2 ADSL 8MB připojení. Modem a router v jednom: Huawei EchoLife HG520i A zkoušel jsem nastavovat porty u mého routeru nastavil jsem takto: vybral jsem položku basic: a další položku NAT a dále virtual server a tam jsem to nastavil takto: Virtual Server for Single IP Account NAT - Virtual Server Virtual Server for Single IP Account Rule Index: 2 Application: Avp Dedicated Server Protocol: All Start Port Number: 27010 End Port Number: 27010 Local IP Address: 10.0.0.1 Start Port(Local): 27010 End Port(Local): 27010 I pak jsem vyzkoušel i test portu přes některé testovací webové stránky a ty testy proběhli dobře.Dále jsem měl spuštěný nástroj: (Tools aliens vs predator dedicated server) a založený server pak po tomto postupu byli testy v pořádku. Přes tohle všechno co jsem zkusil mě to nefunguje!!! Více u bodu popis mého problému. Doufám že mě pomůžete tenhle problém vyřešit děkuji předem za váš čas a vaší pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.