ulipek Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 co stim mam delat mam firm ware 3.40oe-a a nejde mi pustit zadna hra please o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 jsem zapomel vlozit umdcko:lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 OMG příště než založíš zbytečnej topic tak čti tutoriály...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 :D demence, to se mi taky jednou stalo, že mi pspčko spadlo na zem a vystřelilo to UMD, tak jsem to zvedl zaklapnul jsem to, ale UMD jsem nechal ležet na zemi a divil jsem se, že mi to nefachá :D (asi po půl hodině jsem ho našel, když jsem na něj málem šlápnul ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 nez neco napises tak nejdriv ozkousej vsechny moznosti co znas..a pak teprv neco napis..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 jsem na to zapomel ze jsem to vytahl pri instalaci firm waru aby jsem my automaticky nespustilo.sorry kdybi to slo zmazat tak by to tu uz nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 jo dit v pohode..ja ti to jen rikam kdyby si neco takovyho delal pro prisete..taky sem udelal hodne nesmyslnejch topicu..:D i kdyz tedle smysl ma a to ze nemuze bejt spustena hra jelikoz tam nekdo nema UMD..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 dneska už 3 zbytečnej topic...OMG... PS: někteří jsou asi dost líní si přečíst nejduležitější topic na tomhle foru!::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 dneska už 3 zbytečnej topic...OMG... vzdy kdyz te vidim sem neco napsat tak jen kritizujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 kdyz uz jsme u toho.. cim vsim muzou byt zpusobene polozky "Corrupted Data" - vse co jsem si nahral mi facha OK, v PSP mam nainstalovane Easy Recovery, hry jedou... slozky s % jsou spravne ( ty % jsou spravne..), tak nevim, prej to muze byt tim ze mam neco v nespravne slozce, ale vse i facha tak jak ma ... jedine me napada ten recovery, prtze to neni vlastne spustitelna app primo ze spusteneho PSP, dalsi divna vec je, ze mam v recovery nastavene "hide corrupted.." na enabled, takze bych tam zadne corrupted ani nemel mit.. THX za odpovedi a predem srry ze jsem to tu nikde nenasel a ze pisu neskutecne zbytecne a ... texty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 han:souhlasim stebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.