Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na vlastní dedicated server??? Problemy pls pomoc!!!

brians

Otázka

Teď bych chtěl mluvit obecně takže: založím si třeba server dedicated například u hry: Alien Swarm.

A vše mám vytvořené teď se připojím do hry najdu v seznamu online servru ten svůj a teĎ narazím na problém nemůžu se na něj připojit hra mě načítá a pak to celé spadne prosimvás jak na to???

Tyhle problémy mám i u dalších her!!!:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Co treba Verejna IP adresa?Mas ji?

No, a co když jí nemám?

A mám soukromu?

Vaše WAN IP je: 90.177.140.241Vaše LAN IP je: 10.0.0.1Vaše Hostname je: 241.140.broadband10.iol.czStav: OPAKOVAT TESTV počítači máte soukromou IP adresu

Jak to mám vyřešit?

Odkaz ke komentáři

• 0
1) nauc se pouzivat EDIT, jinak priste je to za body - a po chvili ignorace i ban

2) jo, o2 dava verejne - musis si prenatovat na routeru spravne porty. Prihlas se na 10.0.0.138 a tam si to prenatuj ;)

čau Anonymous_ vidíš to, jak jsem blbej.

Takhle to dopadne, když se ukvapím.

Kdyby to šlo tak ten svůj příspěvek sám smažu vážně se omlouvám já si to neuvědomil, že jsem udělal nějakou hloupost.

A teď k mému problému:

Mám to nastavené takto:

Virtual Server for Single IP Account

NAT - Virtual Server

Virtual Server for Single IP Account

Rule Index: 2

Application: Avp Dedicated Server

Protocol: All

Start Port Number: 27010

End Port Number: 27010

Local IP Address: 10.0.0.1

Start Port(Local): 27010

End Port(Local): 27010

Mě to prostě stále nefunguje jak má a kamárad má ten samý problém oba už nevím jak dál postupovat. :(((

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi to bude tou verejnou IP.

Zkus se kouknout na tenhle navod:

http://vimjak.cz/internet/jak-ziskat-verejnou-IP-adresu-kdekoliv

A u toho unlockVPN si udelej ucet a prihlas se.Je to sice na 1 den zdarma a jeste se to po 5 minutach rusi ale stejne zjistis jestli je to tou IP.Kdyztak si to muzes koupit na mesic za 99Kc myslim.

Odkaz ke komentáři

• 0
Uh proboha. U O2 MA VEREJNOU IP... :roll: Pokud si to spravne prenatoval, tak ji verejnou musi mit. O2 jine, nez verejne nedava - chapes?! :dozey:

Tak proč mě to nejde?

Výše jsem už popsal, jak jsem to tam nastavoval uvniř routeru, jestli by to náhodou nestačilo, tak ještě pošlu fotku, ale je tam určitě něco v nepořádku buď v routeru nebo ve windowsu něco mi to určitě blokuje jinak bych už dávno pustil svůj vlastní dedicated server bez problému a ne snějakými chybovími hláškami typu např. Vypršel časový limit (Time out) Atp . :|

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu