papi Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Včera jsem si updatoval PSP na firmware 6.31, ale po updatu jsem zjistil že mi PSP nebere ISO hry, takže bych potřeboval vědět jak mám do PSP s firmware 6.31 dát Custom firmware bez toho aniž bych potřeboval Pandora baterii. Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milkytank Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 co máš za PSP? a bez pandora baterie to bohužel nepujde tu potřebuješ pro downgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Bez pandory to opravdu nejde, teď jen doufej, že máš flashnutelný PSP, viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
papi
Včera jsem si updatoval PSP na firmware 6.31, ale po updatu jsem zjistil že mi PSP nebere ISO hry, takže bych potřeboval vědět jak mám do PSP s firmware 6.31 dát Custom firmware bez toho aniž bych potřeboval Pandora baterii. Předem děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts