Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kane and Lynch 2: Dog Days

Sada23

Recommended Posts

Jelikoz mam novy slim takze bez flashe, hral jsem jen demo, single jsem jen zapnul, nejak mi to neslo ani nebavilo ale chytnul me strasne multak konkretne mod s nazvem fragile alliance kdy jakozto zlodeji okradete jine zlodeje a pak se skrz policajty snazite dostat s co nejvetsim ulovkem k autu ktere vas muze odvez, kdyz chcipnete jde k policajtum zajimave je ze muzete sve druhy zradit cimz se se vyrazne zvysi vase odmena, pujdou po vas vsak vsichni I jedna demo mapa me zabavi na hodne dlouho take vyrazne palec nahoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hra mě hodně chytla, až tak že jsem k ní sedl a dohrál za jeden den cca 10hod na medium... Ten dojem, že hra běží jako záznam z kamery je podle mě super, dodává tomu více realistický zážitek. Jen ten konec mohly trochu lépe vyšperkovat :-/. Čekal jsem nějáké delší video, kde bude happy end, ne nějákou 10 sekundovou ukázku a hned potom titulky... Takhle ani nevíme co se bude dít dál. Alespoň mají nějáký náběh na 3tí díl :)... 8.5/10

Odkaz ke komentáři

Prosím Help

MOžná to sem nepatří, ale potřebuji poradit.

Jsem ve třetí misi, poté co přijedou policajti a prvních pár postřílim ,tak se dostanu do místnosti s bednama. Nevim jak dál

To myslis vazne? :D Ved to je iba obycajna strielacka, ziadne puzzle....malo si toho este odohral :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to dohrál, ze začátku ten obraz sem si na něj chvíli zvykal, posledních 5 misí už v pohodě :) Jinak docela krátký za 3 večery kdy jsem hrál tak 1,5 hodiny jsem to dohrál na medium :) Jinak tak poslední 3 mise byly fakt dobrý :) Dávám tak 7/10.... Jinak joejh :D:D Nevědět jak dál v lineární střílečce xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu