Sada23 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tak co, hráli už jste to někdo?? Jaký to je?? Přemýšlím, že si to zahraju a nevím co od toho čekat :D Kdyžtak napište aspoň nějaké dojmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ja du teprve stahovat pak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jelikoz mam novy slim takze bez flashe, hral jsem jen demo, single jsem jen zapnul, nejak mi to neslo ani nebavilo ale chytnul me strasne multak konkretne mod s nazvem fragile alliance kdy jakozto zlodeji okradete jine zlodeje a pak se skrz policajty snazite dostat s co nejvetsim ulovkem k autu ktere vas muze odvez, kdyz chcipnete jde k policajtum zajimave je ze muzete sve druhy zradit cimz se se vyrazne zvysi vase odmena, pujdou po vas vsak vsichni I jedna demo mapa me zabavi na hodne dlouho take vyrazne palec nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 No já to začínám hrát, začátek dobrý, ale štvou mně ty čtverečky (s..... cenzura)!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 NN to neni cenzura to je umyslne zkresleni obrazu aby to vypadalo jako tocene z nejakekamery nebo tak cehoz se tika i celkem poodivna kamera techhle rozmazani si vsimnes i naobalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 kamera je paradni,dodava tomu slusnou akcnost.7-8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Atmosfera je dobra me hodnoceni 7/10 zatim. Ale ta cenzura je opravdu strasna...vzdy kdyz je nekdo nahy tak ma misto genitalii ctverecky. A taky kdyz strelite nekoho "nevineho" do hlavy ukazi se ctverecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 hra je dobrá ale skončí to strašně rychle 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 je to husty.prdel je jak ste nahaty :cheesygrin:takovi uchilove:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dravec Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Hra mě hodně chytla, až tak že jsem k ní sedl a dohrál za jeden den cca 10hod na medium... Ten dojem, že hra běží jako záznam z kamery je podle mě super, dodává tomu více realistický zážitek. Jen ten konec mohly trochu lépe vyšperkovat :-/. Čekal jsem nějáké delší video, kde bude happy end, ne nějákou 10 sekundovou ukázku a hned potom titulky... Takhle ani nevíme co se bude dít dál. Alespoň mají nějáký náběh na 3tí díl :)... 8.5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Hafo chytlavá hra. Akorát mi tam nějakej chybí melee utok na blizko když naběhne pes nebo nějakej hlupak a začne střílet z metru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 LUXUS ! Si jsem si na tu kameru musel chvilku zvyknout ( hlavně když se sprintuje ) ale jinak paráda . Za mě 8/10 nebejt co-opu tak tak 7/10 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razr1468624538 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Zatím sem hrál jenom demo, ale vcelku se mi to líbilo... I když chvíli jsem si zvykal na to ovládání, na začátku sem dostával slušně nahubu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Začátek mi taky dělal dost problémy :D hlavně v přestřelkách na ulici.. Dohráno a dávám tomu 7/10, nehrál sem po Xlive multiplayer,ale ten musí být asi nejzábavnější:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejh Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Prosím Help MOžná to sem nepatří, ale potřebuji poradit. Jsem ve třetí misi, poté co přijedou policajti a prvních pár postřílim ,tak se dostanu do místnosti s bednama. Nevim jak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Prosím HelpMOžná to sem nepatří, ale potřebuji poradit. Jsem ve třetí misi, poté co přijedou policajti a prvních pár postřílim ,tak se dostanu do místnosti s bednama. Nevim jak dál To myslis vazne? :D Ved to je iba obycajna strielacka, ziadne puzzle....malo si toho este odohral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Tak jsem to dohrál, ze začátku ten obraz sem si na něj chvíli zvykal, posledních 5 misí už v pohodě :) Jinak docela krátký za 3 večery kdy jsem hrál tak 1,5 hodiny jsem to dohrál na medium :) Jinak tak poslední 3 mise byly fakt dobrý :) Dávám tak 7/10.... Jinak joejh :D:D Nevědět jak dál v lineární střílečce xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.