Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Zdravím,mám PC s Windows XP,při zapnutí vše naběhne PC normálně jede,ale asi tak 1minutu a pak se restartuje,funguje jen nouzový režim,je nějaká jiná možnost než reinstalace? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 to fakt netušim.... ale reinstalace je v tomto případě nejlepší řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Obnovení systemu? :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Nepřehřívá se PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 No Obnovení systemu znám,ale nevím kde v PC je už jsem to zapoměl :D Nepřehřívá se kompl,to by asi nejel v nouzovém režimu ne :) Lze v nouzovém režimu rozjet nějak zvuk??? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Obnovení najdeš někde v ovládacích panelech, přehřívat se to může protože nouzovej režim nebude tak náročnej a zvuk můžeš rozjet tak že když zapínáš ten nouzovej režim tak dáš něco jako potvrzovat krok za krokem (nepamatuju si jak se to přesně jmenuje) a tam povolíš driver na zvukovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Zdravím,mám PC s Windows XP,při zapnutí vše naběhne PC normálně jede,ale asi tak 1minutu a pak se restartuje,funguje jen nouzový režim,je nějaká jiná možnost než reinstalace? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.