Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Ahoj rozhoduji se jestli si mám koupit kamerku na PSP a tak se chci opět obrátit na vás a mám na vás pár otázek. Thx 1. od jakého roku jede tato kamerka? (rok výroby): 2. je 1.3Mpx na PSP obrazovku dost? (jaký to má obraz na PSP): 3. je to podle vás předražený když to stojí 1000kč+?: 4. jsou na to nějaký hry přes kamerku a kolik jich ASI je a zda jsou dobrý?: 5. umí to ještě něco a máte ji taky?: Pls nemažte tento topic a pls odpovězte Thx vás nemine. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 a na jak dlouho ta hra zabavy? abych si tu kameru nekupoal zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Nevim.. samotná hra měla bejt tak trochu pro děcka jenže tam sou docela těžký úkoly někde a tak to nebude trvat zrovna chvíli než hru dohraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Udělal sem pár fotek s Go Cam a sou tady: http://ads.webz.cz/gocamtest/ ...některý sou kvalitnější na blízko a některý zase na dálku a některý sou prostě rozmazaný no... Neumim s tim :lol: ale je tam vidět ta kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 tady je odkaz na tu hru http://www.fileserve.com/file/ZAGPgNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miko_sun Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ahoj, koupil jsem si dnes kameru i s hrou. Když chci kameru zkusit přes složku PHOTO tak je tam jen černo a pak to zmizí zpátky na nabídku. Když spustím hru INVIZIMALS tak mi to hledá kameru a pak to píše DETECTING CAMERA PLEAS WAIT a když čekám tak pořád nic. Čekal jsem asi 20 minut a nic. Mám psp flashnutý. Nevíte čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pit-Bull
Ahoj rozhoduji se jestli si mám koupit kamerku na PSP a tak se chci opět obrátit na vás a mám na vás pár otázek. Thx
1. od jakého roku jede tato kamerka? (rok výroby):
2. je 1.3Mpx na PSP obrazovku dost? (jaký to má obraz na PSP):
3. je to podle vás předražený když to stojí 1000kč+?:
4. jsou na to nějaký hry přes kamerku a kolik jich ASI je a zda jsou dobrý?:
5. umí to ještě něco a máte ji taky?:
Pls nemažte tento topic a pls odpovězte Thx vás nemine. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.