slezix Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Dobry den, rad bych se zeptal na rozdily. Vim ze psn je zdarma xbox live se plati. Vyplati se ti priplatit? Mam ps3, ne ze bych si stezoval, ale nekdy na bf:bc2 nejsou hraci, nebo to neni vubec zaplneny a to treba i nekdy kolem poledne. Je to na xbox live jiny? Lepsi komunita? Vyuzivaj lidi lip svoje headsety? Proste cokoli :-) Edit: No proste jsem si koupil konzoli kvuli hrani online a placeni za ty sluzby mi prijde nesmyslny. Vyplati se to? Nebo proste je to jedno? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 To je spíše dotaz na druhou stranu fronty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Dobry den,rad bych se zeptal na rozdily. Vim ze psn je zdarma xbox live se plati. Vyplati se ti priplatit? Mam ps3, ne ze bych si stezoval, ale nekdy na bf:bc2 nejsou hraci, nebo to neni vubec zaplneny a to treba i nekdy kolem poledne. Je to na xbox live jiny? Lepsi komunita? Vyuzivaj lidi lip svoje headsety? Proste cokoli :-) Edit: No proste jsem si koupil konzoli kvuli hrani online a placeni za ty sluzby mi prijde nesmyslny. Vyplati se to? Nebo proste je to jedno? Dekuji na xboxu najdes online protihrace pokazde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesator Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 přesně jak říká rooney10...já mam xbox, mam zaplacenej gold a vždy jsem našel hráče ať jsem hrál cokoliv ;-) zatim jsem toho, že jsem si to zaplatil, nelitoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Přesně tak, na xbox live se připojim pokaždý a na hned. Záleží to taky na internetu jakej máš. A gold na celej rok je nejlepší( cca 800kč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=99296 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts