Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSN vs Xbox live

slezix

Recommended Posts

Dobry den,

rad bych se zeptal na rozdily. Vim ze psn je zdarma xbox live se plati. Vyplati se ti priplatit? Mam ps3, ne ze bych si stezoval, ale nekdy na bf:bc2 nejsou hraci, nebo to neni vubec zaplneny a to treba i nekdy kolem poledne. Je to na xbox live jiny? Lepsi komunita? Vyuzivaj lidi lip svoje headsety? Proste cokoli :-)

Edit: No proste jsem si koupil konzoli kvuli hrani online a placeni za ty sluzby mi prijde nesmyslny. Vyplati se to? Nebo proste je to jedno?

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobry den,

rad bych se zeptal na rozdily. Vim ze psn je zdarma xbox live se plati. Vyplati se ti priplatit? Mam ps3, ne ze bych si stezoval, ale nekdy na bf:bc2 nejsou hraci, nebo to neni vubec zaplneny a to treba i nekdy kolem poledne. Je to na xbox live jiny? Lepsi komunita? Vyuzivaj lidi lip svoje headsety? Proste cokoli :-)

Edit: No proste jsem si koupil konzoli kvuli hrani online a placeni za ty sluzby mi prijde nesmyslny. Vyplati se to? Nebo proste je to jedno?

Dekuji

na xboxu najdes online protihrace pokazde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu