AnAlKiNg Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Zdravím :) mám firmware 5.50 GEN-3 .. ale některé hry mi tam nejedou.. dříve jsem měl program na patchování her ale te´d ho nemůžu najít :) doufám že mi někdo pomůže budu vděčný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Updatuj na 5.50 Premetheus, a už nebudeš muset nic patchovat. Podporuje hry na ofw 6.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nepster Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 čao, mam stejný problém..mám 5.50 gen-d3 a nejde mi např lego hp nebo modnation racers.. kámošovi to jede a nemusel nic patchovat..pls poraďte..určitě je i jiné řešení než premetheus.. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 čao, mam stejný problém..mám 5.50 gen-d3 a nejde mi např lego hp nebo modnation racers.. kámošovi to jede a nemusel nic patchovat..pls poraďte..určitě je i jiné řešení než premetheus.. THX Lego Harry Potter pouze podporuje ofw 6.20 tudíž budeš muset updatovat na Prometheus a nevidím v tom nějaké těžkosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AnAlKiNg
Zdravím :) mám firmware 5.50 GEN-3 .. ale některé hry mi tam nejedou.. dříve jsem měl program na patchování her ale te´d ho nemůžu najít :) doufám že mi někdo pomůže budu vděčný..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.