prasklous Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli jsou nějaké simulátory na PSP kromě mobile train simulator.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Gran Turismo,IL Sturmovik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 gran turismo je nejlepší simulátor ale ten IL2 sturmovik je strašný, takže ti raději doporučím Ace combat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Loco Roco - simulátor života želatiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Loco Roco - simulátor života želatiny :D to je pravda a navíc má super hudbu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 VOndy všude co sem byl a díval se a odpovědi,ty mluvíš jen o loco roco xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Hledej na gamefaqs, tam si najdeš kategorii jakou chceš a ještě tam sou podkategorie... http://www.gamefaqs.com/psp/list-46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 dneska jsem vyzkoušel letecký simulátor Aces of war a jsem s ním na 100% spokojený, asi nejlepší který jsem na PSP kdy hrál, je hodně podobný PC verzi IL2 sturmovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Kde se dá stáhnou ten mobile train simulátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.