Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 3G malá výdrž baterie vs záruka

Dejv

Otázka

Vlastním iPhone 3G necelé 2 roky, do konce záruky zbývá cca měsíc.

Po této době z ničeho nic cca týden zpět mi najednou vydrží baterie jen půl dne při plném nabití.

Podotýkám že jsem nevolal, měl vypnutou wi-fi, nehrál a v SBSettings stáhnutý jas na minimum a ukončené taktéž všechny procesy při 100% signálu. Jen je mi prostě divné že ze dne na den se takto změnila životnost baterie a to jsem cca měsíc zpět neinstaloval žádnou, aplikaci či hru která by mohla tento problém způsobovat. Pochopitelně jsem zkoušel i vypnout telefon, na čisto zapnout ale bez výsledku.

Teď oč mi jde. Vzhledem k tomu že je telefon cca měsíc ještě v záruce tak bych jí chtěl uplatnit. Ale nevím zda se na baterii vztahuje záruka, zda mi to tedy na záruku uznají.

A další věc kdo má zkušenosti s reklamací zda mám do telefonu nahrát officiální FW nebo zda na toto už moc nehledí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jura555: a vzali ti to na záruku? já tam pro jistotu volal zda se na baterii která je v podstatě v tomto případě součást přístroje vztahuje záruka a řekli mi že ano, ovšem na místě může bejt zase všechno jinak. Abych neudělal restore a pak mi řekli že ne, to bych byl pěkně vytočenej.

Odkaz ke komentáři

• 0

OK, jak řikám neměla by být protože cca 2 měsíce zpět jsem z časových důvodů do iPhonu nic neinstaloval a problém se oběvil z ničeho nic.. Nabil jsem mobil a druhý den ráno koukám že je vypnutý, tak si řikám co je jestli jsem třeba nenechal omylem zapnutou wi-fi tak jsem ho znovu nabil, vypnul zapnul a odpoledne už baterie 20% icon_sad.gif

EDIT:

A ještě další docela nemilí zjištení že při nabíjení teď docela slušně topí icon_sad.gif Osobně vidím problém bohužel asi skutečně v baterii a ne třeba i někde jinde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu