Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pokud to správně chápu, tak ty chceš zapojit repro Genius 5.1 k nějakému receiveru a do toho receiveru chceš zapojit PS3 přes HDMI? Pokud si to myslím správně, tak je to blbost, protože ten receiver nebude zrovna nejlevnější a už vůbec nemá smysl ho kupovat aby jsi k tomu připojil Genius repro. To jsou podle mě akorát vyhozený prachy. Pokud to takhle chceš, tak je to tvoje věc, ale moje rada zní: kup si receiver a k němu nějaký slušný repro nebo si nech ty Genius a zapoj je ve stereu (budou hrát všechny repro). Jestli to chceš jenom na PS3, tak by si mohl ještě koupit jiný repro s optikou a propojit to tímhle způsobem.

Odesláno
Kazdy receiver ktery ma HDMI umi pres HDMI hudbu.. maloktery umi video...

Ale prosimtebe, placas nesmysly. V tomhle se orientuju vic jak ty :)

Tak se treba podivame na Yamahy zde, podivam se na nejlevnejsi Yamahu za 5k - jedna se o aktualni modely pro tento kvartal. zde

Castecna citace specifikaci:

HDMI v1.4:

- podpora 3D video formátů – průchozí do TV

- zvuk je potřeba zapojit zvlášť optickým nebo dig. koaxiálním kabelem

- podpora 1080p

- Deep Color

- x.v.Color

^^ Jak vidis, umi pouze video po HDMI. Funguje pouze jako splitter/prepinac (video) vstupu HDMI.

Podivame se na nejlevnejsi Pioneer: zde

2 HDMI vstupy (přepínač) a podporou 1080p

.. pokud se v tom orientujes, tak vis, ze prepinac jen prepina video vstup - jak jsem rikal vyse. Takze opet to nebere audio z HDMI.

A az napriklad Onkyo za 10k umi zpetny audiokanal - jak jsem sam psal (mozna az ty lepsi a drazsi rady) - zde

HDMI v1.4:

podpora 3D video formátů

podpora zpětného zvuku z TV

Odesláno

Co to je za geniuse? Jak se pripojuji? Jdou pripojit primo k receiveru? (pochybuji) Pokud vsak ano, tak neni co resit - pripoj hdmi do receiveru a z receiveru do TV - tim mas poreseny obraz. A zvlast - treba optikou - pripoj do receiveru zvuk. Jak jsem psal - pokud nemas nejaky high-end receiver, tak ti pres hdmi pujde jen obraz, takze zvuk musis propojit zvlast ;)

Odesláno

označení genius Výkon:

RMS: subwoofer 100 W, satelity 5x 20 W

Frekvenční rozsah: 40 Hz - 20 kHz

Odstup signálu od šumu: 85 dB

Velikost membrány:

Subwoofer: 8" (20,2 cm)

Satelity: 4" (10,1 cm) + 1" (2,5 cm)

Rozměry:

Subwoofer: 213 x 410 x 360 mm

Přední satelity: 140 x 233 x 151 mm

Zadní: 140 x 233 x 151 mm

Centrální: 332 x 163 x 151 mm

Dálkový ovládač: 48 x 149 x 17 mm

Připojení

3x 3,5 mm stereo jack (PC, TV, herní konzole, MP3)

6x cinch (DVD přehrávač)

Obsah balení:

Subwoofer

Centrální + 4x satelitní reproduktory

5x kabel (připojení satelitů k subwooferu)

Manuál

Redukce 3x 3,5 mm stereo zdířka pro připojení ke zvukové kartě

6x cinch propojovací kabel

Dálkové ovládání + 2x AAA baterie

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu