Grimley Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Lidi, našel jsem šokující zprávu o easter eggs ve VCS...... mrkejte na screen.... foceno u HYMAN Memorial stadium...to znamená, že můžem hledat 10 easter eggů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 :D Lol :D "našel jsem šokující zprávu" fakt ma to solko a je to skutocne stare ;) mas hladat 10 smajlikov po Vice City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 hehe tak jdu skočit z okna...ale co, chytlo mě to .---) najdu smajlíky no.... kua ale zase můžeš ocenit,že jsem to našel bez jakýhokoli návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 ja sem nasel asi 3 smajly ale nevedel sem ze je to egg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Já našel jen nějaký balonky (na co vlastně sou?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Já našel jen nějaký balonky (na co vlastně sou?)Je to nieco take ako skryte balicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Je to nieco take ako skryte balicky...A co za ně dostanu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 A co za ně dostanu????No pokial ich zostreslis vsetykch 99 tak dostanes nejake zbrane alebo take nieco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 No pokial ich zostreslis vsetykch 99 tak dostanes nejake zbrane alebo take nieco...Aha... a to jako nějaký super nový nebo prostě jen normál co dou sehnat aj jinou cestou? (jen jestli se s tim mam delat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Mno máš je postřílet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Aha... a to jako nějaký super nový nebo prostě jen normál co dou sehnat aj jinou cestou? (jen jestli se s tim mam delat) mno ono za určitej počet balíčků se ti u baráku zobrazujou zbraně..... ale jsou to ty,co běžně pořídíš...takže se s tím dělej jen v případě, že chceš VCS dohrát na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 mno ono za určitej počet balíčků se ti u baráku zobrazujou zbraně..... ale jsou to ty,co běžně pořídíš...takže se s tím dělej jen v případě, že chceš VCS dohrát na 100%omyl kámo, když sestrelis 99 balonku tak dostanes M249 - kulomet a ten ve hre nenajdes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 omyl kámo, když sestrelis 99 balonku tak dostanes M249 - kulomet a ten ve hre nenajdes ;) asi si to nehral moc dlouho jinak by si zjistil ze se da kulomet normalne koupit.ty balonky strilejte jen pokud chcete dohrat na 100%. jinak ja si zbrane kupuju, jak jinak kdyz uz mam 15 milionu money ktere se vzdy doplni o 16 hodine o 126000 (nebo tak nak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 asi si to nehral moc dlouho jinak by si zjistil ze se da kulomet normalne koupit.ty balonky strilejte jen pokud chcete dohrat na 100%. jinak ja si zbrane kupuju, jak jinak kdyz uz mam 15 milionu money ktere se vzdy doplni o 16 hodine o 126000 (nebo tak nak). mno jasný .-)) btw ještě nevíš jak mám najmout nějaký ty gangstery aby mi hlídali moje budovy? prej to nějak jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 hh....co to je ester eggs ???albo balonky,smajlici ???? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.